Receptes de Nadal La Vanguardia

Candlelight torna a il·luminar S’Agaró

L’Hostal de La Gavina acull el nou establiment renovat íntegrament per la família Ensesa

Candlelight

Candlelight

Aquest estiu, se suma a l’oferta de la Costa Brava una nova proposta gastronòmica situada a l’Hostal de La Gavina, i és que la família Ensesa s’ha encarregat de renovar íntegrament Candlelight preservant-ne l’essència i autenticitat amb una decoració fresca, mediterrània i elegant.

Llums, canelobres i sostres enteixinats formen part de la indumentària d’aquest local que compta amb la feina de Romain Fornell com a director gastronòmic. El xef d’origen francès, guardonat amb una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis (Barcelona), ha optat per actualitzar la línia gastronòmica del local inspirant-se en l’entorn natural en què es troba Candlelight, en plena Costa Brava.

Essència clàssica en una carta innovadora
Entre els nous plats de la carta, destaquen el roger en ‘bouillabaisse’, patata ‘ratte’ i verdura de primavera, i el gall de Sant Pere amb vel a l’estragó, api i mongeta verda, ‘beurre’ blanc al caviar d’areng i reial de garoina al ‘yuzu’.

Si preferiu propostes més carnívores, els plats estrella d’aquesta nova carta són el colomí a la cocota, melmelada de tàperes i cruixent de mans de porc, o el tàrtar de bou amb rovell d’ou a baixa temperatura i crema de gelat de mostassa. Pel que fa a les postres, hi trobareu inspiracions com les fines fulles de merenga, sorbet d’alfàbrega, crema de llimona i mousse de vainilla o el gra de cafè amb mousse de cafè torrefacte, granissat i escuma de praliné d’avellana.

Candlelight, fidel als orígens
Els germans Júlia, Virgínia, Carina i Josep han optat per mantenir les arrels de l’establiment amb la voluntat de conservar l’esperit de S’Agaró i de l’Hostal de La Gavina. Els quatre són besnéts de Josep Ensesa i Pujades, l’empresari que, juntament amb l’arquitecte noucentista Rafael Masó, va idear i impulsar la ciutat jardí de S’Agaró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto