Què cuinar La Vanguardia

Eduard Losilla, al capdavant de Can Misèries

La incorporació del xef català iniciarà una nova etapa que conservarà el llegat culinari del restaurant

Plats Can Misèries

Plats Can Misèries

El jove xef català Eduard Losilla es posa al capdavant del restaurant gairebé centenari del carrer Comte Borrell, Can Misèries. Fundat l’any 1921, es tracta d’un dels establiments amb més història i tradició gastronòmica de Barcelona. El xef de 25 anys Eduard Losilla és amant de la cuina de producte i dels plats elaborats amb no més de tres ingredients, un relleu excel·lent per a un restaurant que centra la seva atenció en la tradició.

El xef, format a l’Escola Hofmann i a Caelis (on va acabar com a cap de partida), no va trigar gaire a acceptar el repte de pilotar el restaurant que, fins ara, dirigien el seu pare i un soci. El jove xef està incorporant, de forma subtil, nous suggeriments a la carta del restaurant, respectant-ne el llegat i la història barcelonina, palpable en tots els plats.

Can Misèries, tradició latent
La història i la tradició de Can Misèries s’expressen, també, a l’establiment, que s’ha mantingut intacte durant els últims 40 anys: entrar al restaurant implica un viatge en el temps. Els plats del migdia estan impregnats de la història i la tradició del restaurant, mentre que el menú Misèries de nit és una proposta més moderna que ofereix les mateixes receptes però amb una presentació innovadora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto