Receptes de Nadal La Vanguardia

El Cafè Emma està d’aniversari

Romain Fornell i Michel Sarran homenatgen la cuina popular francesa amb una carta renovada

Cocotte Cafè Emma

Cocotte Cafè Emma

El Cafè Emma, en ple Eixample de Barcelona, celebra el cinquè aniversari a la Ciutat Comtal amb un homenatge a la cuina popular francesa de la mà dels xefs Romain Fornell i Michel Sarran, que reivindiquen la importància dels plats de bistrot a Barcelona amb noves receptes elaborades i presentades en cocotes, carn a la brasa i pastisseria clàssica casolana. Entre els nous plats, destaca la terrina d’ànec al magret fumat, l’amanida d’arengada amb patata tèbia, l’ou a la lionesa amb bolets en cocota, l’onglet amb escalunya i, a l’hora de les postres, formatges de Xavier de Tolouse i ‘éclair’ de xocolata, entre d’altres.

Cuina ‘en cocotte’
Des d’ara, al Cafè Emma es faran servir cocotes tant per cuinar com per servir el menjar. D’aquesta manera, els comensals podran degustar el menjar directament en aquests recipients, o servir-lo al plat amb una cullera. La cuina amb cocota permet conservar les aromes i mantenir la temperatura del menjar, alhora que es manté una presentació típicament francesa.

Els altres protagonistes de la carta són la carn a la brasa —onglet de vedella, entrecot, hamburguesa...— i les postres, d’elaboració pròpia, que es presenten en una petita ‘boulangerie’ que hi ha al fons del local, i on trobareu especialitats com els ‘macarons’, la ‘crème brûlée’, els ‘éclairs’ i el pastís Saint Honoré, entre d’altres.

El Cafè Emma ofereix un menú cada dia per 17 € al migdia —22 € a la nit—, que canvia setmanalment i que permet triar entre tres entrants —una sopa, una amanida o una quiche— i tres segons plats —una cocota, un plat de peix o un plat de carn—, a més de les postres casolanes.

Cafè Emma
Pau Claris, 142. Barcelona
Tel. 93 215 12 16

Obert de dilluns a divendres, de 8 a 0 h, i caps de setmana i festius, de 9 a 0 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto