Què cuinar La Vanguardia

El Lando obre les portes al barri de Sant Antoni de Barcelona

El local s’inspira en la cuina de l’Europa cosmopolita sense fugir de la cuina mediterrània

Lando

Lando

Ubicat al passatge de Pere Calders, l’espai gastronòmic Lando és la nova oferta de restauració del barri de Sant Antoni de Barcelona, en un local que s’inspira en l’Europa cosmopolita situat en un racó discret, amb sostres alts, fusta i senzillesa.

La cuina del Lando parteix d’una visió clàssica europea sense fugir de la cuina mediterrània, amb una carta reduïda per tal de cuinar diàriament amb productes de qualitat i de proximitat.

El local ofereix al migdia, de dilluns a divendres, un menú que consta de dos primers, dos segons i tres postres a escollir amb beguda inclosa a un preu d’entre 16 i 18 euros, que variarà en funció dels plats que s’ofereixin. A la nit, proposa tres primers, tres segons i cinc postres, també a escollir, i begudes a part, a un preu variable d’entre 35 i 40 euros.

Del que es tracta, asseguren els responsables del restaurant, és de sorprendre els comensals amb una oferta variada, i el preu variable dels menús de migdia i nit els permetrà canviar la composició i l’oferta de plats sense que això suposi un canvi massa gran en el preu final.

D’altra banda, els migdies del dissabte la protagonista del Lando serà la barra del local, ja que s’hi incorporaran plats amb ou i diversos pastissos casolans per a aquells que vulguin gaudir d’un ‘brunch’ o un ‘late breakfast’ diferent.

Lando
Passatge Pere Calders, 6. Barcelona.
Tel. 93 348 55 30

De dimarts a dijous de 13 a 01 h.
Divendres de 13 a 2.30 h.
Dissabtes de 12 a 2.30 h.
Diumenge i dilluns tancat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto