Què cuinar La Vanguardia

El Lando obre les portes al barri de Sant Antoni de Barcelona

El local s’inspira en la cuina de l’Europa cosmopolita sense fugir de la cuina mediterrània

Lando

Lando

Ubicat al passatge de Pere Calders, l’espai gastronòmic Lando és la nova oferta de restauració del barri de Sant Antoni de Barcelona, en un local que s’inspira en l’Europa cosmopolita situat en un racó discret, amb sostres alts, fusta i senzillesa.

La cuina del Lando parteix d’una visió clàssica europea sense fugir de la cuina mediterrània, amb una carta reduïda per tal de cuinar diàriament amb productes de qualitat i de proximitat.

El local ofereix al migdia, de dilluns a divendres, un menú que consta de dos primers, dos segons i tres postres a escollir amb beguda inclosa a un preu d’entre 16 i 18 euros, que variarà en funció dels plats que s’ofereixin. A la nit, proposa tres primers, tres segons i cinc postres, també a escollir, i begudes a part, a un preu variable d’entre 35 i 40 euros.

Del que es tracta, asseguren els responsables del restaurant, és de sorprendre els comensals amb una oferta variada, i el preu variable dels menús de migdia i nit els permetrà canviar la composició i l’oferta de plats sense que això suposi un canvi massa gran en el preu final.

D’altra banda, els migdies del dissabte la protagonista del Lando serà la barra del local, ja que s’hi incorporaran plats amb ou i diversos pastissos casolans per a aquells que vulguin gaudir d’un ‘brunch’ o un ‘late breakfast’ diferent.

Lando
Passatge Pere Calders, 6. Barcelona.
Tel. 93 348 55 30

De dimarts a dijous de 13 a 01 h.
Divendres de 13 a 2.30 h.
Dissabtes de 12 a 2.30 h.
Diumenge i dilluns tancat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

24-25 set

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto