Què cuinar La Vanguardia

El porc i la cervesa, protagonistes del IV Dia CUINA de Manlleu

Lectors, bloguers i amants de la cuina ens van acompanyar en una jornada festiva plena d’activitats

Dia Cuina 2015

Dia Cuina 2015

Aquest dissabte, 26 de setembre, hem gaudit, un any més, de la companyia dels lectors de la revista, bloguers gastronòmics i amants de la cuina al IV Dia CUINA de Manlleu. I, com sempre, la resposta ha estat més que positiva.

La Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu se celebra tot el cap de setmana, però el dissabte, coincidint amb el Dia CUINA, l’activitat és frenètica. Tallers i activitats infantils, visites guiades al barri antic de Manlleu, degustacions de tapes, tastos guiats de cerveses artesanes, gimcanes, tastos de caves i música, entre moltes altres propostes, han convertit la jornada en un dia de festa i entreteniment per a tota la família en la qual ens encanta que ens hi acompanyeu.

A més, els bloguers finalistes del Concurs de Receptes amb botifarra van poder gaudir d’un programa d’activitats especialment pensat per a ells que incloïa la visita al Museu del Ter, una demostració de cuina al mercat municipal a càrrec de Pep Nogué, un dinar al restaurant Sambucus i, és clar, el moment que tots esperaven, l’entrega de premis del concurs.

Els bloguers guanyadors
El jurat del concurs va triar la recepta de faves i pèsols amb sofregit de calçots i alls tendres de la Rosa Maria Llucià, del blog Bon Profit!, com la millor recepta tradicional. El premi va ser un àpat per a dues persones al restaurant Lluerna. En la categoria de millor recepta original, la guanyadora va ser Montserrat Grau Honrubia, del blog La Cuina de la Mussola, amb un cruixent de mongetes amb duo de botifarres i reducció de crema d’avet, amb la qual va obtenir dos ganivets de Ganiveteria Roca valorats en 100 euros. Finalment, en la categoria de cuina saludable, la premiada va ser Montse Bertran, del blog Roba Bruta fem cuinetes, amb una botifarra esparracada amb ratatolha. El premi per a ella va ser un lot d’ingredients ecològics Veritas.

Cervesa artesana

Tenint en compte que els motius de la festa de Manlleu són el porc i la cervesa, el quart Dia CUINA no va oblidar-se tampoc de la beguda, amb el primer Concurs de Cervesa Artesana, en col·laboració amb el Beer Festival de Barcelona, que va triar les tres millors cerveses de la fira.

Un any més, el Dia CUINA i la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu s’han convertit en el punt de trobada per als amants de la bona cuina i la cervesa del nostre país, una jornada lúdica i festiva acompanyada pel bon temps i amb activitats per a totes les edats. El temps passa ràpid i per això ja estem començant a planificar les activitats que ens acompanyaran l’any vinent!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10-30 abr

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del...

28-30 abr

GastroGavà 2017

Torna GastroGavà, l’espai gastronòmic de l’emblemàtica Fira d’Espàrrecs de...

29-30 abr

Festa Alícia't a Món Sant Benet

Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t...

21-30 abr

Dia de la Terra a Rubí

El 21 d’abril comença la celebració del Dia de la Terra a Rubí, i aquesta quarta edició...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto