Què cuinar La Vanguardia

Els arrossos, tota una especialitat

Cullera de Boix ofereix una carta centrada en plats elaborats a base d’arròs i amb productes de proveïdors artesans de Catalunya

Moli de Rafelet

Moli de Rafelet

La història de Cullera de Boix comença el 2001 de la mà de Jordi Gabarrell, que decideix obrir el primer restaurant de la casa a la ronda de Sant Pere de Barcelona (Urquinaona).

El fundador i propietari del grup volia engegar un restaurant que seguís la tradició de les antigues cases de menjar catalanes, les fondes que oferien menjar casolà, amb un plat d’arròs al menú de cada dia, acompanyat d’un bon vi o cervesa i cafè.

Quinze anys després, la idea d’oferir un plat d’arròs cada dia en el menú ha resultat un èxit, i la marca Cullera de Boix s’ha estès pel centre de Barcelona amb l’obertura de dos nous locals, ubicats a la Rambla de Catalunya i al carrer de l’Hospital.

El nou Cullera de Boix – Rambla de Catalunya, obert fa un any, segueix la tradició iniciada als altres locals i ofereix cuina mediterrània amb els arrossos com a eix vertebrador de la carta i del menú diari. Aquest nou local recull l’experiència dels més de 15 anys del grup hostaler en un local modern i sofisticat al costat de la plaça de Catalunya. Un local que fa sentir els clients com a casa, amb els plats de sempre i el toc innovador de la mà del xef Xavier Matarrodona.

Els millors arrossos de Barcelona
Disposa d’espais amplis i moderns, ideals per a celebracions, amb un ambient fresc i agradable: dues àrees àmplies per gaudir de l’arròs i la cuina de Barcelona, amb una entrada i una terrassa ideals per degustar esmorzars, vermuts o una copa de vi acompanyada d’un pica-pica saborós. Amb capacitat per a 150 persones, s’hi poden fer àpats de grup, amb amics o la família.

La primera llavor del grup es va plantar amb l’obertura de Cullera de Boix – Urquinaona, a la ronda de Sant Pere de Barcelona. Avui dia es mantenen fidels a l’origen i ofereixen als clients els arrossos i la cuina casolana de sempre al centre de Barcelona.

El local té una terrassa a l’aire lliure i també és a tocar de la plaça de Catalunya, entre Ciutat Vella i l’Eixample de Barcelona. Disposa d’un espai privat per a trobades de grup i celebracions.

I si es travessa Ciutat Vella i la Rambla s’arriba a Cullera – Rambla, situat entre l’emblemàtic mercat de la Boqueria i el Gran Teatre del Liceu. És un espai càlid i acollidor que recupera l’ambient dels antics cafès de la Rambla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto