Què cuinar La Vanguardia

Hostalric estrena la Domus Sent Soví

Aquest centre de divulgació culinària s’inaugura en el marc de la fira Gastroart

Gastroart Hostalric ok

Gastroart Hostalric ok

Amb la voluntat d’esdevenir un referent en la divulgació del patrimoni gastronòmic català, la vila d’Hostalric (la Selva) ha inaugurat la Domus Sent Soví, un centre dedicat al coneixement i l’estudi de la cuina nacional. El nou equipament ocupa l’edifici de Can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro, que s’ha dividit en quatre espais: l’auditori, on es faran sessions magistrals, conferències, taules rodones i presentacions; l’aula de cuina, pensada per a tallers, cursos i demostracions; l’espai expositiu, on s’exhibiran i es vendran productes de proximitat i on també es podrà gaudir d’experiències sensorials mitjançant propostes audiovisuals, i l’espai de restauració, que es dedicarà a la de degustació de la cuina catalana.

La inauguració ha tingut lloc en el marc de la fira Gastroart, que Hostalric celebra del 28 al 30 de setembre. Durant aquests dies, el centre de la població s’omple de parades de pagesos i elaboradors locals que donen a conèixer els seus productes. També hi ha tastets, maridatges, tallers i exhibició d’oficis tradicionals a càrrec d’artesans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto