Què cuinar La Vanguardia

Els bloguers finalistes per al II Dia CUINA

Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 21 de setembre a Manlleu

blocaires gastronòmics catalans-dia cuina 2012

blocaires gastronòmics catalans-dia cuina 2012

Tenir un blog de cuina i enviar una recepta amb el pernil cuit com a ingredient van ser els requisits establerts per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al Segon Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 21 de setembre. Després de rebre una quarantena de propostes, en què la creativitat i les aptituds culinàries han quedat ben demostrades, hem escollit els afortunats. Són els següents:
  1. Helena Román Vila (Acabat de fer)
  2. Àngels puntas (Àngels Cuina)
  3. Anna Fornell Soler (M'agrada cuinar)
  4. Elisabet Florensa Casals (Tastarutes)
  5. Laura Almendros Silva (Coure Coulants)
  6. Eduard Lluis Palaus (De plat en plat)
  7. Mireia Jordana Quer (Els fruits saborosos)
  8. M. Glòria Mohedano i Puig (No tot són postres a la cuina)
  9. Marga Pradas (L'hora del túper)
  10. Isabel Sayagués Pocorull (Els fogons de la Isabel)
  11. Julia Dovgopola (Un tast d'Ucraïna)
  12. Laura Solanilla (Cuinejar)
  13. Manel Bonafacia Roger (Cuina generosa)
  14. Manu Torras Soler (Las recetas de Manu)
  15. Marina Antúnez Ferrer (Tapa't de tapes)
  16. Nani Nolla (La cuina violeta)
  17. Gisela Sanz Adell (No hi ha ous)
  18. Sílvia Soto Martí (Nuni cuinetes)
  19. Núria Cañellas Terradellas (La Núria a la cuina)
  20. Miquel Àngel Roque Bergaz (Pebrots verds)
  21. Montserrat Garcia Hernandez (Rhubarb and samphire)
  22. Sandra Marquié Sayagués (Els fogons de la Bordeta)
  23. Sussi Abel (Ara cuina)
  24. Lluís Rey i March (Tiritinyam)
  25. Gemma Biosca Soler (Food and cakes)
Les activitats reservades a aquests 25 bloguers comprenen una visita a una microcervesaria de la zona, un tomb pel mercat municipal acompanyats pel cuiner Pep Nogué, una demostració de cuina a l’aula del mercat i un dinar al restaurant del mercat, Sambucus. A la tarda es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades: tradicional, creativa i saludable.

Si no heu estat cap dels 25 seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, un maridatge d’embotits amb cava o la matança del porc, a més d’activitats per als més petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto