Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 184
Cuina núm. 184. 02 2016

Menú de carnaval. Celebrem-lo amb les millors receptes de la festa

En aquest número

Mercat / Al cistell

Cranc de mar

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rosella

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Garapinyada

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Gall dindi

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Olives

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llima

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rom

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Escarola

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Llet Crua, pioners en formatge artesà

Lara Sánchez (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Hamburgueses

Ferran Caldés (text), Xevi F. Güell (fotografia)

Mercat / Glop a Glop

Amb personalitat de la Conca de Barberà

Josep Sucarrats (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Fogons / bo i sa

Menú de febrer

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Dijous gras

Donem el tret de sortida a la festa més esbojarrada de l'any. Les rues i les disfresses són les protagonistes del carnaval, que també té un receptari propi. Gaudiu dels plaers de la carn i de la disbauxa abans no arribi la vella quaresma.

Vicenç Marquès (text), Pep Nogué (receptes), Becky Lawton (fotografia), Adrian Geralnik (cuina)

Fogons

Quinoa a la cuina

Primer va ser el vegetarianisme, després l'emergència de les cuines americanes, i, darrerament, la moda dels superaliments. La quinoa, petita llavor d'origen andí, és un dels aliments més valorats, en l'actualitat, pels atributs nutricionals.

Manel Guirado (text i adaptació de receptes), AJJ Estudi (fotografia), Jani Paasikoski (Cuina), Natalia Mazzarella (Estilisme)

Fogons / I per postres

No ve d'un pa!

Anna Bellsolà (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del Foc

Lluís Ristol

Aquest restaurant clàssic del Vallès Occidental ofereix, en paraules de qui el dirigeix, "cuina catalana pura i dura, amb algun toc de modernitat". Va començar fa més de cent anys com un parador a peu de carretera i des d'aleshores no ha deixat d'adaptar-se a cada època. Avui al capdavant hi ha la quarta generació de la família fundadora, que continua obrint nous projectes.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Cerveseries on beure i menjar bé

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Vidra Gastronòmic

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Espai dels lectors

Del morro... a la cua!

Pep Nogué

Opinió / Petits fours

Mestres cervesers

Salvador Garcia-Arbós

Receptes

Tàrtar de bacallà, olives i pebrot

Carme Ruscalleda

Bunyols d'anemones i pastanaga violeta

Carme Ruscalleda

Coulant d'ou de pagès amb bolets i cremós de patata

Àlex Lucas Vaquero

Ou 62 amb salsa de formatge fumat i ceps

Xavier Matarrodona

'Mollete' de truita de carxofes

Pep Nogué

Xató (versió particular)

Pep Nogué

Fals risotto de carbassa i quinoa

Manel Guirado (adaptació)

Sushi de quinoa

Manel Guirado (adaptació)

Tabule de quinoa

Manel Guirado (adaptació)

Pollastre, plàtan i llima

Ada Parellada

Lluç amb salsa groga

Noelia Anton Rodríguez

Arròs amb canana i mongetes

Museu Marítim de Barcelona

Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol i almadroc

Pep Nogué

Coca de carbassa, poma, formatge blau i vi dolç de Mataró

Carme Ruscalleda

Pa de blat i sègol amb nous i panses

Anna Bellsolà

Pa de brioix

Anna Bellsolà

Brioixos de mantega, llet i xocolata

Anna Bellsolà

Crema de xocolata

Food Photos Cristina Rivarola

Coca de llardons de la mocada

Pep Nogué

Suflé de quinoa

Manel Guirado (adaptació)

Últims números publicats
Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto