Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada cuina 126
Cuina núm. 126. 12 2011

Nadal

En aquest número

Especial vins & caves

Mercat / Al cistell

Trufa de xocolata

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Col vermella

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Neules

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Whisky

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Vieira

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pollastre pota blava

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Mascarpone

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Mandarina satsuma

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rap

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pasta de caneló

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

El dolç i el salat es donen la mà a Tugues

Carme Melià (text), David del Val (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Fireta d'alumini

Ànnia Monreal (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Quatre grans espases

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

Un lloc per tastar més de mil gintònics

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de desembre

Per què ara, que són festes, no ens regalem un àpat amb alguns dels productes més luxosos del rebost?

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Postres de Nadal

Sí, d'acord. En dates entranyables i assenyalades, la cuina no ha de ser una foto fixa. Ni la pastisseria. Desterrem, doncs, l'ultraconservadorisme alimentari de les diades.

Marc Serrano (text), Lluís Estrada Canal (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Garrí

Pepa Mañé (text), Pep Nogué (receptes), AJJ Estudi (fotografia)

Fogons / I per postres...

La Catalana

Jordi Roca s'ha proposat revolucionar 'la crème de la crème' de les nostres postres. I ho ha aconseguit, amb cremat final inclòs!

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Pere Massana

Ha crescut entre fogons i s'estima la seva feina, que basa en la qualitat de la matèria primera, l'esforç del dia a dia i la tradició amb alguns tocs d'innovació i creativitat. L'atreviment culinari, li va suposar el reconeixement Michelin. I ara, en aquests moments difícils, l'atreviment empresarial li ha fet travessar l'Onyar i obrir un nou restaurant, el Nu, al Barri Vell de Girona.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Compromís gurmet

Hi ha productes que no són bons només pel gust. Amaguen històries que els fan millors!

Carme Melià, Ànnia Monreal, Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Cal Travé

Carme Gasull (text)

Sortim / Espai dels lectors

Fetge gras d'ànec i oca

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

Opinió / Petits fours

El menjar dels hospitals

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Truita a la russa

Carme Ruscalleda

Suquet de llagosta

Carme Ruscalleda

Ànec amb créixens, panses i pinyons

Carme Ruscalleda

Braç Alaska

Carme Ruscalleda

'Stollen'

Lluís Estrada Canal

Tortell de reis

Lluís Estrada Canal

Galetes de Nadal

Lluís Estrada Canal

Torró de crema

Lluís Estrada Canal

Costellam de garrí amb almadroc

Pep Nogué

Amanida de cap de garrí amb vinagreta d'anxoves i magranes

Pep Nogué

Premsat de cuixes de garrí amb pomes Eugènia i vermut de Reus

Pep Nogué

Espatlla de garrí confitat amb salsa de taronja i escalunyes

Pep Nogué

Confitura de mandarina i escuma de crema cremada

Jordi Roca

Crema cremada de flor de taronger i taronja

Jordi Roca

Crema cremada de canyella amb fruita

Jordi Roca

Magdalenes de xocolata amb teranyina

Montse Tàpia

Terrina de carn d'olla i pilota trufada

Pere Massana

Últims números publicats
Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto