Què cuinar La Vanguardia

Obre el nou Corchos a Barcelona

Productes de qualitat i un estil rústic són les característiques d’aquest nou restaurant

Tapa del Corxus Barcelona

Tapa del Corxus Barcelona

El maître i sommelier Chus Martínez obre un nou restaurant de Corchos a Barcelona. Després de l’èxit que ha tingut amb el seu primer restaurant a Eivissa, ha volgut traslladar la seva cuina a la capital catalana. Encara que presenti una nova posada en escena, la proposta gastronòmica és la mateixa del primer restaurant. Corxus Barcelona ofereix tapes, platets i plats basats en productes de proximitat i fent una selecció dels millors productes de les diferents comarques: les verdures i hortalisses del Prat, les anxoves del Cantàbric i el pop de Galícia.

I és que Chus Martínez, com a responsable de l'oferta del restaurant, té l’objectiu d’oferir els productes de millor qualitat i respectant al màxim les seves propietats i sabor original. Tant és així que a la parada del mercat de l’entrada hi ha una mostra dels peixos i carns que arriben a diari, per anar fent venir salivera als clients, i sempre amb gènere variat i diferent.

El restaurant té una àmplia oferta de tapes i menús, però no es repeteixen d’un dia per l’altre, per tal de mantenir la frescor i la diversitat a la proposta gastronòmica. No obstant, presenta algunes especialitats típiques del Corxus com les fritures de peix, els ‘montaditos’ amb foie semicuit, llagostins, calamars, carxofes fregides i laminades o els ja famosos ‘huevos cabreados’, que tenen un punt picant. A més, l’oferta de vins també és molt àmplia; tant, que ocupa el mateix espai que la zona de la sala, i la majoria de vins són de DO espanyola.

El restaurant de suro
El nom de Corchos ve d’ajuntar les paraules ‘Cor’ i ‘Chus’, com el propietari del restaurant, i la seva pronunciació s’assembla molt a la paraula ‘suro’ en castellà, ‘corcho’. Per aquest motiu, la decoració del local està basada en la fusta i el suro, donant molt de protagonisme als taps dels vins. El terra, la barra, les taules i les prestatgeries estan fetes de fusta de pi restaurada, les parets són de maó vist, i l’estil de la sala és minimalista. Tot, en conjunt, dona al local un aspecte rústic i únic, com el menjar que s’hi serveix.


Corchos Barcelona
Rambla de Catalunya, 12.
Tel. 93 170 11 32
http://corchosbarcelona.com/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

25 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto