Receptes de Nadal La Vanguardia

Ostres, ostres, ostres!

Tastos de luxe al Joël’s Oyster, al Mercat de la Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Sí, ostres! Però també cranc reial, llamàntol, llagostins, tàrtars de salmó i de tonyina i una selecció de caviar. La nova proposta gastronòmica del Mercat de la Boqueria, a Barcelona, s’ha especialitzat en el marisc de luxe, especialment en les ostres, que provenen de la producció de Jöel Dupuch, l’ostreïcultor més reconegut de França.

El Joël’s Oyster Bar és el segon projecte en comú dels xefs Romain Fornell i Òscar Manresa. És, per sobre de tot, una barra d’ostres al mig d’un dels mercats més concorreguts de la capital catalana, on destaca la fórmula de copa de vi amb dues ostres per menys de deu euros. Un pica-pica de luxe que es pot prendre a peu de mercat o en la barra interior.

El millor marisc
Però, alhora, també vol ser una petita illa de tranquil·litat enmig del brogit —disposa d’unes quantes taules al pis superior— per degustar el millor producte en la categoria de marisc. Aquest espai, de fet, reprodueix en la decoració les cabanyes de fusta que hi ha a Arcachon, la localitat francesa situada a la costa atlàntica on es produeixen les ostres que comercialitza l’establiment.

La carta de vins està formada exclusivament per vins blancs, caves i xampanys —disponibles també a copes—; unes quantes referències que aniran variant cada mes per oferir la possibilitat als clients habituals de tastar productes de cellers reconeguts a preus assequibles. L’establiment obre de dilluns a dissabte, d’11 a 19 h, però si ho preferiu poder fer una comanda i endur-vos les ostres a casa.

Joël’s Oyster Bar
Mercat de la Boqueria
Pl. de Sant Josep, 13. Barcelona
Tel. (ostres per emportar-se): 603 80 70 22

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto