Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada cuina 129
Cuina núm. 129. 3 2012

Pans. Tots els secrets per aprendre’n a fer a casa

En aquest número

Mercat / Al cistell

Maduixes

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Macarrons

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Créixens

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Salmorra

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Tupí

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Tellerina

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Botàriga

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Burros

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Curris

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Espatlla de conill

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

El fet diferencial del bacallà tortosí

Oriol Gracià (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Mercat / Tant de gust

La Galeta Maria del segle XXI

Ànnia Monreal (text), Mariona Villavieja (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Cinc per menys de 25

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (col·laborador)

Mercat / Glop a glop

Vins d’autor amb molta història

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de març

Som al Maresme, per si no ho sabíeu, i, des de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda es proveeix del bo i millor de la comarca.

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Pans

Comencen a ser legió. A poc a poc, sense fer gaire soroll, els forners amateurs van avançant posicions i repten els professionals a millorar. El pa d’ara, casolà de veritat, és un univers d’experimentació que enganxa.

Ànnia Monreal (text), Idris Cruz (receptes), Cristina Rivarola (fotografia), Cuca Rosés i Roser Domingo (cuina)

Fogons

Romesco

Encara en època de calçotades i xatonades, ens fixem en una de les salses bàsiques de la nostra gastronomia que no falta en cap d’aquestes dues celebracions culinàries. Un sabor que identifica el sud català.

Mariona Quadrada (text i receptes), Becky Lawton (fotografia), Adrian Geralnik (cuina)

Fogons / I per postres...

Gelats

El Roca més fred, el Jordi més dolç... El nostre xef de postres obre gelateria a Girona i ens presenta tres de les propostes que hi oferirà.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Jordi Jacas

Tradició, producte, territori. Empordà, peix, hort. Dos trinomis que defineixen la cuina amb aires de tramuntana d’aquest jove xef que ha convertit en un establiment de referència un antic molí fariner ple d’història. Forma part d’una nova generació de cuiners que aposten per imprimir als plats una personalitat pròpia i moderna, que no perd les arrels del país.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Tornem a Alella

La més petita de les DO catalanes també és una de les més històriques. Hem decidit tornar-hi ara, quan hi neixen nous cellers amb empenta que conviuen amb les propostes clàssiques d’aquest territori vinícola on regna la pansa blanca.

Francesc Castro (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Ú-Restaurant

Carme Gasull (text)

Sortim / Espai dels lectors

Vinagreta, salsa freda

Opinió / Petits fours

El gran brunyol

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Sopa barrejada d’arròs, carxofes i pernil

Carme Ruscalleda

Pastís de patata i pèsols

Carme Ruscalleda

Orada a la col

Carme Ruscalleda

Bracets de coco i maduixa

Carme Ruscalleda

Coca amb tomàquet

Idis Cruz

Coca d’oli

Idris Cruz

Pa de pagès amb massa mare de llevat

Idris Cruz

Pa d’espelta amb avellanes torrades

Idris Cruz

Pa de sègol 100%

Idris Cruz

Pa de sègol amb salmó fumat i mantega

Idis Cruz

Torrada de recapte

Idis Cruz

Espelta, formatge i prunes

Idis Cruz

Escarola i fesols amb romesco

Mariona Quadrada

Pollastre amb suc i carxofes

Mariona Quadrada

Romesco de Santa Coloma de Queralt

Mariona Quadrada

Romesco de rajada

Mariona Quadrada

Gelat de xocolata amb llet

Jordi Roca

Gelat de vainilla

Jordi Roca

Gelat de recuit

Jordi Roca

Melindros

Montse Tàpia

Mar i muntanya de lletons de xai i espardenyes amb fesols de Santa Pau

Jordi Jacas

Risotto de cava i garoines

Núria Raventós

Últims números publicats
Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto