Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 185
Cuina núm. 185. 03 2016

Pèsols. Receptes amb gust de primavera

En aquest número

Mercat / Al cistell

Ceba

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Oli de tòfona

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Guacamole

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cap-roig

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Nou

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Matafaluga

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Suc de magrana

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Gouda

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

De La Terra, el que marca la diferència

Lara Sánchez (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Els brunyols de Ca la Rosor

Ferran Caldés (text), Xevi F. Güell (fotografia)

Mercat / Glop a Glop

Vins rebels que parlen en terraltí

Josep Sucarrats (text), Santi Martorell (fotografia)

Fogons / bo i sa

Menú de març

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Pèsols

Deixant de banda contes de princeses d'esquena delicada, ens centrem en un producte de marcada temporalitat, de gust (ara sí!) delicat i amb un receptari gairebé inacabable que al Maresme i al Berguedà fins i tot s'ha convertit en reclam turístic.

Francesc Castro (text), Mariona Quadrada (receptes), Becky Lawton (fotografia), Adrian Geralnik (cuina)

Fogons

Vieires

Cap mol·lusc acumula tanta llegenda com aquest, des de l'origen del seu nom -que deriva de la deessa Venus- fins a tota la iconografia que el vincula amb Sant Jaume de Galícia. I té tantes possibilitats a la cuina que volem descobrir-vos com aplicar-les a casa vostra.

Francesc Murgades (text), Food Photo / Cristina Rivarola (fotografia), Marian Montoro (Cuina), Zara Home (atrezzo)

Fogons / I per postres

Fillols i Joseps

Jordi Bordas (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / 15 records

15 records d'una era daurada

Xavier Sust recull algunes de les anècdotes derivades de les entrevistes que ha fet als grans xefs del país en els últims quinze anys, els mateixos que fa la nostra revista!

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Alvart

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Espai dels lectors

Espècies i herbes

Pep Nogué

Opinió / Petits fours

El tast i els tastets

Salvador Garcia-Arbós

Receptes

Sopa a la tassa de faves i pèsols i carquinyolis salpebrats

Carme Ruscalleda

Arròs gratinat

Carme Ruscalleda

Truita de carbassa al forn

Food Photos/Cristina Rivarola

Crema d'espàrrecs amb encenalls de pernil i cruixent de formatge

Amanida de pèsols i alls tendres

Mariona Quadrada

Sopa de pèsols amb espàrrecs, pernil i herbetes

Mariona Quadrada

Pèsols dolços

Mariona Quadrada

Croquetes de pèsols amb fulles verdes

Mariona Quadrada

Tall que es pela farcit de festucs i bolets

Carme Ruscalleda

Rodó de pollastre farcit amb espinacs i pernil

Xavier Matarrodona

'Kobeba' de peix

Vieires amb carxofes confitades, pernil ibèric i nata de safrà

David Caballero

Vieires gratinades amb porros i salsa holandesa

David Caballero

Coca de vieires amb mango, alvocat, llima i maionesa de corall

David Caballero

Carbassa amb vieires i taronja

David Caballero

Postres de merenga, bescuit de gerds i maduixes

Carme Ruscalleda

Pastís de xocolata i taronja sense gluten ni lactosa

Jordi Bordas

Gotet de crema de Sant Josep

Jordi Bordas

Ou de xocolata blanca i negra amb cacau

Jordi Bordas

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto