Què cuinar La Vanguardia

Santa Burg s’instal·la a l’Eixample de Barcelona

El nou establiment arriba amb novetats gastronòmiques a la carta

Santa Burg

Santa Burg

L’hamburgueseria del xef Alain Guiard és un restaurant amb personalitat pròpia i aires de ‘steakhouse’ on els amants de la carn troben tot allò que necessiten. Santa Burg va néixer l’any 2011 al barri de Sants-Les Corts de Barcelona i obrirà, pròximament, un nou establiment a l’encreuament entre els carrers València i Pau Claris.

El nou local de l’Eixample no serà una reproducció exacta de l’original, sinó que anirà un pas més enllà: la carn de vaca ‘dry aged’ seguirà essent la protagonista de la cuina d’aquest restaurant, però a partir d’ara també ho farà amb propostes de forquilla i ganivet. D’ara en endavant, Santa Burg donarà valor als migdies amb una fórmula especial que es veurà reflectida a la seva carta. Així, el xef presenta novetats com l’‘steak tartar’, el tendó ‘light’ o el ‘lobster roll’, plats maridables amb còctels d’autor i elaborats amb la millor carn.

Santa carn!
El producte suprem de l’hamburgueseria segueix sent la carn de vaca, procedent –com la resta de varietats– del proveïdor Soler Capella. A la carta, però, s’hi afegeixen noves propostes per compartir entre les quals destaquen les amanides Santa Apple i Santa Tarraco, els nachos amb salsa de xili amb formatges cheddar i taleggio fosos amb guacamole, els tacos d’ànec o els ‘nuggets’ marinats amb llimona.

No obstant això, les hamburgueses i els seus complements segueixen presents a la carta amb les fórmules prefixades i amb tots els detalls idonis per completar aquest plat: la carn, el pa –també de recepta local– i els condiments. A més, cadascú pot idear la seva hamburguesa i escollir entre cinc pans, sis tipus de carn i més de quinze complements.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29-30 abr

Festa Alícia't a Món Sant Benet

Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t...

21-30 abr

Dia de la Terra a Rubí

El 21 d’abril comença la celebració del Dia de la Terra a Rubí, i aquesta quarta edició...

01-30 abr

4t Festival Vívid

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències...

29-30 abr

Fira de la Maduixa

Com cada any per primavera, torna la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià de Vallalta. Una oportunitat única...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto