Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 186
Cuina núm. 186. 04 2016

Sucs energètics

En aquest número

Mercat / Al cistell

Llonguet

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llentia pardina

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Braç de gitano

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Camallot

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Panades

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cocotxa de bacallà

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Garrotxa

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Asafètida

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Una cantonada amb el millor de Galícia

Helena Sànchez (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Fruita i verdura 'Im-perfecta'

Ferran Caldés (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Glop a Glop

Lledoner, carinyena i somnis de l'Empordà

Josep Sucarrats (text), Xevi F. Güell (fotografia)

Fogons / bo i sa

Menú d'abril

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Sucs energètics

Són tot un còctel ric en vitamines, enzims i minerals, amb propietats antioxidants, depuratives i alcalinitzants. Parlem dels sucs saludables, que s'estan implantant amb força a casa nostra. Descobrim les millors propostes d'aquests elixirs plens de vida.

Paloma Arenós (text), Adriana Ortemberg (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Llegums

Del cigró a la fava, passant per la llentia, la mongeta i el pèsol. Ens proposem fer un viatge gastronòmic per un dels ingredients més ancestrals que ha fet servir la humanitat per alimentar-se i que, en alguns casos, ha tingut un protagonisme històric de primer ordre.

Ferran Caldés (text), María Ángeles Torres (fotografia), Anna Garcia (Receptes)

Fogons / I per postres

Cupcakes

Toni Rodriguez (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del Foc

Família Kao

L'avi va venir per treballar al primer xinès de Barcelona, el Gran Dragón. El fill va trencar els tòpics de la cuina del país asiàtic amb el Shanghai i el Kao Dim Sum. I, ara, les nétes, la Meilan i la Nayan, donen un pas més amb el primer dim sum club de la capital catalana. Un homenatge al patriarca amb un restaurant de petites mossegades orientals amb alguns tocs mediterranis.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim/ Restaurants

Quinoa

Sortim / Espai dels lectors

Plantes comestibles

Pep Nogué

Opinió / Petits fours

Allioli, amb ou

Salvador Garcia-Arbós

Receptes

Pasta freda amb musclos

Carme Ruscalleda

Sípia i pèsols de primavera

Carme Ruscalleda

Crema de gambes i blat de moro

Food Photos/Cristina Rivarola

Farcellet de col i galeres

Antoni Esteve

Polo Bandari

Sunrise

Adriana Ortemberg

Green Vital

Adriana Ortemberg

Tònic antioxidant

Adriana Ortemberg

Pinya thai

Adriana Ortemberg

Amanida de llenties amb espinacs

Anna Garcia

Fesols mexicans

Anna Garcia

Conill amb cireres

Carme Ruscalleda

Raviolis de confit d'ànec amb salsa de foie

Faves amb xoriço

Anna Garcia

Pastís de roses i menta

Carme Ruscalleda

'Cupcakes' de festucs i gerds

Toni Rodríguez

'Cupcakes' de ginebra i fruita de la passió

Toni Rodríguez

'Cupcakes' de Ferrero Rocher

Toni Rodríguez

Bunyols dolços de cigrons

Anna Garcia

Últims números publicats
Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto