Què cuinar La Vanguardia

Torna a Barcelona B>DELICIOUS

L’àrea gastronòmica oferirà més de 100 degustacions d’arreu del món

B>DELICIOUS

B>DELICIOUS

Fa quatre anys que el saló de turisme B>TRAVEL dedica una zona a la gastronomia amb l’àrea B>DELICIOUS, un espai de tast en què es poden degustar les especialitats de la cuina catalana i diverses receptes d’arreu del món. Enguany, els visitants que s’apropin a la zona de tast, que tindrà lloc del 15 al 17 d’abril a Fira de Barcelona, podran escollir entre 100 propostes diferents i ho podran fer mitjançant l’intercanvi de tiquets a partir d’1 €.

Algunes d’aquestes degustacions són arròs a l’estil mariner, a càrrec del col·lectiu de cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre; tàrtar de tonyina amb poma Golden i guacamole, de la mà del restaurant Suka de Mataró; sèpia amb mandonguilles que ens oferiran els restaurants de Sant Feliu de Guíxols, o carns i verdures a la brasa.

D’altra banda, els alumnes de l’Escola d’Hostaleria ESHOB de Barcelona aportaran les propostes de cuina internacional a través de degustacions com el ‘jhalmuri’ de l’Índia, el tabule del Líban, els llagostins de Tanzània, el ‘tonkatsu’ ramen del Japó, i el brownie i els ‘cakepops’ dels Estats Units.

Totes les degustacions es podran acompanyar amb els millors vins de la DO Empordà, la DO Alella i la DO Pla de Bages, així com cervesa, aigües i refrescs.

B>DELICIOUS Night, taste & music
Una de les novetats de l’àrea de gastronomia d’aquest any és que l’espai de degustació obrirà la nit del divendres 15 i el dissabte 16 d’abril, fins a les 23 h. Així, a la nit també es podran degustar les propostes culinàries de la fira en un ambient festiu i relaxat en què no faltarà la música en directe.

Aquesta vegada, també s’inclourà a la fira un escenari de tast, un espai que comptarà amb una programació de més de 20 activitats de tast dirigides al públic assistent. Alguns d’aquestes propostes són: Vins catalans d’arran de mar, Viatge del cap de Creus al delta de l’Ebre, Tast de ratafies catalanes o el Tast guiat de licor de llegendes i territori.

Arrossos solidaris
En l’edició d’enguany de B>DELICIOUS la solidaritat també hi tindrà cabuda. El divendres 15 d’abril tindrà lloc una degustació d’arrossos solidaris a càrrec de diversos cuiners catalans amb reconegut prestigi, com Marc Gascons, Sergi de Meià o Nandu Jubany. El dissabte 16 d’abril, els arrossos se serviran a càrrec de bloguers i instagramers gastronòmics. Els tiquets recaptats a partir d’aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a l’acció ‘La fam no fa vacances’, del Banc dels Aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto