Què cuinar La Vanguardia

Torna a Barcelona B>DELICIOUS

L’àrea gastronòmica oferirà més de 100 degustacions d’arreu del món

B>DELICIOUS

B>DELICIOUS

Fa quatre anys que el saló de turisme B>TRAVEL dedica una zona a la gastronomia amb l’àrea B>DELICIOUS, un espai de tast en què es poden degustar les especialitats de la cuina catalana i diverses receptes d’arreu del món. Enguany, els visitants que s’apropin a la zona de tast, que tindrà lloc del 15 al 17 d’abril a Fira de Barcelona, podran escollir entre 100 propostes diferents i ho podran fer mitjançant l’intercanvi de tiquets a partir d’1 €.

Algunes d’aquestes degustacions són arròs a l’estil mariner, a càrrec del col·lectiu de cuina La Ràpita-Delta de l’Ebre; tàrtar de tonyina amb poma Golden i guacamole, de la mà del restaurant Suka de Mataró; sèpia amb mandonguilles que ens oferiran els restaurants de Sant Feliu de Guíxols, o carns i verdures a la brasa.

D’altra banda, els alumnes de l’Escola d’Hostaleria ESHOB de Barcelona aportaran les propostes de cuina internacional a través de degustacions com el ‘jhalmuri’ de l’Índia, el tabule del Líban, els llagostins de Tanzània, el ‘tonkatsu’ ramen del Japó, i el brownie i els ‘cakepops’ dels Estats Units.

Totes les degustacions es podran acompanyar amb els millors vins de la DO Empordà, la DO Alella i la DO Pla de Bages, així com cervesa, aigües i refrescs.

B>DELICIOUS Night, taste & music
Una de les novetats de l’àrea de gastronomia d’aquest any és que l’espai de degustació obrirà la nit del divendres 15 i el dissabte 16 d’abril, fins a les 23 h. Així, a la nit també es podran degustar les propostes culinàries de la fira en un ambient festiu i relaxat en què no faltarà la música en directe.

Aquesta vegada, també s’inclourà a la fira un escenari de tast, un espai que comptarà amb una programació de més de 20 activitats de tast dirigides al públic assistent. Alguns d’aquestes propostes són: Vins catalans d’arran de mar, Viatge del cap de Creus al delta de l’Ebre, Tast de ratafies catalanes o el Tast guiat de licor de llegendes i territori.

Arrossos solidaris
En l’edició d’enguany de B>DELICIOUS la solidaritat també hi tindrà cabuda. El divendres 15 d’abril tindrà lloc una degustació d’arrossos solidaris a càrrec de diversos cuiners catalans amb reconegut prestigi, com Marc Gascons, Sergi de Meià o Nandu Jubany. El dissabte 16 d’abril, els arrossos se serviran a càrrec de bloguers i instagramers gastronòmics. Els tiquets recaptats a partir d’aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a l’acció ‘La fam no fa vacances’, del Banc dels Aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27-28 mai

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto