Què cuinar La Vanguardia

Quatre llibres de cuina en català, a la final dels Cookbook Awards

La gala que tria els millors llibres gastronòmics del món se celebra a París el 6 de març de 2012

llibres catalans a la final cookbook awards2011

llibres catalans a la final cookbook awards2011

‘Històries del Motel. 50 anys de l’Hotel Empordà’, ‘Les millors postres de l’àvia Remei. 100 receptes’, ‘Sopes fredes i calentes’ i el 'Corpus del Patrimoni Culinari Català' són els quatre llibres de cuina escrits en català i publicats per editorials del Principat (Ara Llibres, Cossetània i Columna) que competiran a la final dels Cookbook Awards 2011. Cada any es publiquen uns 26.000 llibres de cuina al món, però només uns quants reben la distinció com a millor volum del planeta en matèria de cuina i vins.

Enguany, 162 països s’han presentat al premi, i ara s’han anunciat els finalistes en cada llengua i en les diferents categories que configuren el Premi Gourmand Internacional —el proper 6 de març competiran pel títol final a París.

‘Històries del Motel. 50 anys de l’Hotel Empordà’, escrit per Miquel Berga, ha estat distingit pels Premis Gourmand en la categoria de Millor llibre literari de cuina. ‘Les millors postres de l’àvia Remei. 100 receptes’, de Remei Ribas Aguilera, s’ha endut el guardó en la categoria de Millor llibre de postres. ‘Sopes fredes i calentes’, de Mariona Quadrada (receptes) i Josep Borrell (fotografies), ha estat considerat el millor llibre de cuina publicat en català en la categoria de Millor fotografia de llibre de cuina, mentre que el 'Corpus del Patrimoni Culinari Català' se suma a la llista dels candidats a la categoria de Millor llibre de cuina mediterrània.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

30 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

10-30 abr

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del...

28-30 abr

GastroGavà 2017

Torna GastroGavà, l’espai gastronòmic de l’emblemàtica Fira d’Espàrrecs de...

29-30 abr

Festa Alícia't a Món Sant Benet

Durant el cap de setmana del 29 al 30 d’abril se celebra la cinquena edició d’Alícia’t...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto