Bolets per al·lucinar!
Per fer boca / Gastropistes
Capital volcànica
Descobriu la part culinària d'Olot mentre gaudiu de l'emblemàtica ciutat
Olot no només és una ciutat privilegiada per un entorn natural únic al nostre país. La capital de la Garrotxa és una destinació gastronòmica de primera categoria que podreu descobrir mentre passegeu pels carrers del centre.
Per fer boca: Taula reservada
Una espurna que encén la nova cuina lleidatana
El prometedor nou projecte de Vidal
La proposta urbana del xef Jordi Vidal arrenca amb èxit a la capital del Segrià
Per fer boca / Granja Elena
Borja Sierra
S'han definit ells mateixos: fan alta cuina de barri. Una i altra cosa són certes. Perquè els Sierra conserven l'arrel popular de la Zona Franca, però també són de morro fi. I, per això, la grangeta de berenars que van començar a regentar fa quatre dècades avui serveix una carta que atrau gormands d'arreu a aquest racó desconegut de Barcelona.
Per fer boca / Gent de mar
Recopilació de sabors mariners
La memòria del barri es pot plasmar en un llibre de receptes
Des de fa nou anys, Marina Monsonís recupera receptes marineres de la Barceloneta des d'un vessant artístic.
Per fer boca / Postal gastronòmica
Clàssics entre universitaris
Agafeu un mapa per marcar tots els llocs on anar a fer el te en terres angleses!
Darrere els llegendaris edificis universitaris de la ciutat anglesa s'amaguen un munt d'adreces on tastar els plats típics de la cuina britànica.
Per fer boca: Gurmet vs. Foodie
Els 'showcookings'
Salvador Garcia-Arbós i Jordi Luque ens desvelen els misteris dels espectacles de cuina
A la cuina / Menú
Menú de novembre
Cuina de temporada
Receptes amb carbassa, avellana, api i jarret de vedella
A la cuina / El xef a casa
L'estrella de l'Anoia
El cigronet és el producte rei de la comarca de l'Anoia, i, sent com és de Rubió, Bet Florensa no ho va dubtar: la seva recepta havia de ser amb aquest llegum petit i saborós.
A la cuina
Bolets per al·lucinar
Arriba la tardor i, com cada any, Catalunya embogeix. Què tenen els bolets que s'han convertit en una addicció nacional?
A la cuina
Pasta de full
Més que difícil, la pasta de full és laboriosa de fer a casa. Però no patiu, que al mercat trobareu una gran varietat de marques que us l'ofereixen feta i de bona qualitat. Aprofiteu, doncs, la versatilitat d'aquesta massa cruixent i de textura lleugera per preparar receptes fàcils i que donen bon resultat. S'adapta tant a propostes dolces com salades, així que sempre teniu l'èxit assegurat.
A la cuina / Plaers saludables
Refrescos
Existeixen els refrescos sans? Fins fa pocs anys era molt difícil o gairebé impossible trobar al mercat refrescos saludables.
A la cuina
Cuina flexi
Us costa ser 100% vegetarians? No us hi escarrasseu. Hem entrat a la cuina del periodista Adam Martín perquè ens expliqui quatre receptes 'flexi': la base és vegetal, però admeten carn, peix i ous.
A la cuina / Dolç i Sa
Cítrics
Si voleu prevenir els constipats tan típics dels mesos de fred, proveïu-vos de vitamina C, que us ajudarà a estimular el sistema immunitari. I, si de tota manera n'arreplegueu un, us durarà menys temps. Per això cal augmentar el consum de cítrics, que aporten molta vitamina C. Aquest mes, Jordi Bordas ens proposa tres opcions cítriques i dolces alhora.
Al celler / Tria de tres
Els nous vins del Pla de Bages
Fem un tast amb tres referències d'una de les DO més dinàmiques de Catalunya
Al celler / Remena, nena
Muy buenas: abans que el temps ho esborri
Una antiga casa de menjars de l'anomenat barri xino que ens serveix un còctel de postres
Al rebost / Calendari
Novembre
Omple el cistell amb fruita seca de temporada!
La castanya no és l'única fruita seca de què podem gaudir en aquesta època. Prepareu-vos per omplir el cistell amb el bo i millor del mes!
Al rebost / El decàleg
Algues
Més que sushi
Nori, wakame, agar-agar... Noms que ens hem habituat a sentir -i a tastar!- gràcies a la cuina oriental. Però atreviu-vos a anar més enllà: coeu els cigrons amb un tros d'alga kombu, en lloc de bicarbonat, per entendrir-los.
Al rebost / Tant de gust
Lactis fresquíssims
Mas Colomer, a Esponellà, elabora llet fresca de vaca, iogurts i flams de manera totalment artesana
Al rebost / Adreça gormanda
Tot un país en un sol espai
Productes de la terra catalana
A Vins & Co Catalonia Gourmet ofereixen la gamma més àmplia de vins i caves catalans i una selecció de productes gurmet del país, amb un vessant divulgatiu del bo i millor dels productes de la nostra terra.
Al rebost: Tria bé
Cabell d'àngel vs. codonyat
Poden ser complements d'altres dolços o una manera de conservar la fruita. Les ensaïmades no serien el mateix sense el cabell d'àngel, i els berenars serien molt més avorrits si no poguéssim untar el pa amb codonyat. Aquest mes, la batalla més dolça arriba a aquestes pàgines.
Al rebost: és fàcil!!
Espelmes de Halloween
Uns llums molt útils i adequats si sou dels que seguiu la tradició anglosaxona de la nit més terrorífica de l'any.