Carbassó. La Flor de l'horta d'estiu
Vermut / Mercat de juliol
Rossellones
Petits cofres amb sabor de mar
Vermut / Mercat de juliol
Sidra
L'íntima de les pomes
Vermut / Mercat de juliol
Ous de Salmó
Esclats de gustos salins
Vermut / Mercat de juliol
Arròs Vermell
Un cereal amb aroma de nous
Genis del foc
Josep M. Masó
L'Estany Senzone
El desembre passat va liderar l'equip de xefs guanyador del primer Concurs de Gastronomia dels Pirineus per davant del grup de Jean-Luc Figueras en un campionat carregat de fair play, però que ratifica una carrera ferma que ha consolidat a la Cerdanya. Ara, establert als fogons del restaurant de l'hotel Villa Puigcerdà, continua innovant amb sabors de tota la vida.
Proposta del mes
Còctels
Plaers refrescants
Si no tenen un cert punt de categoria i una combinació d'ingredients sofisticada, oblideu-vos d'anomenar-los així. Hem visitat les millors cocteleries barcelonines i hem demanat a Manel Tirvió, propietari del Tirsa Cocktail Bar, que ens en proposi tres per a tres moments diferents del dia. Pep Nogué els acompanya amb petites mossegades.
De cru a cuit
Carbassó
El renaixement de l'hortalissa d'estiu
Subtil i versàtil als fogons, aquest ingredient imprescindible de les samfaines i les cremes més tradicionals viu una etapa de reivindicació gastronòmica. Els xefs actuals l'empren en preparacions innovadores i d'inspiració exòtica. Us proposem un recorregut pels seus orígens i usos culinaris fent parada i fonda en la seva flor, una delicadesa a l'alça.
Celler / El celler
Cooperativa de Batea
Pagesos units a la DO Terra Alta
Ens endinsem en les vinyes del Celler Cooperatiu de Batea a la Terra Alta per conèixer uns vins peculiars.
Celler / Taula de tast
Vins a La Fresca
Unes propostes adients per maridar plats lleugers de temporada
Celler / El sommelier a casa
Els Vins Afruitats
Aprendre a reconèixer les sensacions aromàtiques
A fons
Taules Arran de Mar
La cuina dels barris mariners
Revisar la tradició culinària del litoral de Catalunya és, necessàriament, un exercici d'aproximació a la història dels barris i de les persones, homes i dones, que viuen al límit entre la terra i el mar i que hi han desenvolupat un receptari senzill i essencial.
Tastaolletes/ Menjar i salut
Menjar fruita
Quin és el moment idoni per prendre aquest aliment
Tastaolletes / La cuina del congelat
Gelats i sorbets
Tastaolletes / La nevera de...
Gaspar Hernández
Alimentant l'ànima
Dirigeix el programa de psicologia pràctica L'ofici de viure de Catalunya Ràdio i amb la seva primera novela, El silenci, ha guanyat el Premi Josep Pla. El seu alter ego s'endinsa en la meditació zen.