Què cuinar La Vanguardia

Revista

Portada Cuina 194
Cuina núm. 194. Tardor-Hivern 2016

Especial tardor-hivern. Les millors receptes a l'abast de tothom i amb productes de temporada!

En aquest número

Entrants inspiradors

Ens inspirem en els bolets, les verdures d'hivern i el marisc per fer sopes i cremes

Primers saborosos

Carxofes, espàrrecs, carbasses, espinacs, bledes... Un ampli ventall per satisfer paladars fredolics

Segons originals

Ens atrevim amb tota mena de combinacions i coccions per fer-nos passar el fred

Postres temptadores

Faci fred o faci calor, les postres més suggeridores ens esperen a taula

Petits xefs

Ada Parellada ha creat deu receptes pensades especialment perquè els petits de la casa gaudeixin cuinant-les i menjant-les

Receptes

Crema de verdures d'hivern

'Kale xip thai'

Amanida tèbia amb endívies

'Piadina' de verdures i tête de moine

Cassoleta de bolets

Bunyols de bacallà

Entrepà de salmó i vegetals

Amanida Cèsar amb cabdells

Amanida de fonoll, poma i vinagreta de llima

Endívies, taronja sanguina, avellanes i cacau

Truita amb forma de cor

Crema de porros i fonoll

'Xampis' de la Champions

Gratacel llaminer

Llunes de petit príncep

Cartes amb missatges saludables

Fideus a la cassola amb carbassa

Saltat d'espinacs

Llenties estofades

Risotto amb bolets i espàrrecs

Sopa de pollastre 'udon'

Canelons d'espinacs

Tronc d'arròs

'Pappardelle' de muntanya

Nyoquis amb salsa de pebrot, nous i alfàbrega

Trinxat

Lasanya de tofu i espinacs

Moniato rostit amb bròquil

Quiche

Pizza tuttta fettttta a casssa

El plat d'en Patufet

Tallarines mentideres

Carn amb salsa de castanyes

Peix teriyaki

Pastís de bolets

Guisat a l'estil marmitako

Canelons de peix

Cuscús de calamars i bròquil

Filet farcit de foie

'Burguer' vegana i bròquil

Polenta i cua de bou

Garrí rostit amb mango

Corball marinat amb cítrics

Mandonguilles amb cloïsses i pèsols

Peus de porc amb gambes

Tortell de Reis

Pastís de plàtan

Quallada de llimona

Merengues de Halloween

Torró de Nadal

Brioix amb mousse de xocolata

Pastís de pastanaga i nous

Coca dolça de flocs

Postres de músic

Torró de llimona i xocolata blanca

Milfulls amb chutney de pinya

Codonyat

Engrunes de pastanaga i crema

Torres flamants de xocolata

Últims números publicats
Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto