Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 187
Cuina núm. 187. Primavera - Estiu 2016

Les millors receptes de primavera i estiu

En aquest número

Entrants

Plats lleugers i evocadors que ens porten a taula el millor de la temporada

Primers

Receptes fresques ideals per als mesos de bon temps i amb els ingredients més saborosos

Segons

Les preparacions més contundents amb productes que combinen amb els mesos de calor

Postres

Plats finals per gaudir amb la fruïció que desperten les preparacions dolces i temptadores

Guia gormanda

Propostes gastronòmiques per descobrir el territori, productes, productors, botigues i restaurants on trobar i degustar les grans delicadeses culinàries del nostre país.

Receptes

Mongetes amb espinacs, formatge i pernil cruixent

Verat en escabetx amb bolets i verdures tendres

Parmentier de patata amb bolets confitats

Pastissets de blat de moro i porros

Escabetx de navalles

Angules amb romesco i fruita seca

Sorpreses d'endívies

Mousse de foie gras amb vinagre balsàmic

Bleda vermella, formatge feta i maduixes

Tapa de petxina de pelegrí marinada

Maki de cranc i remolatxa

Barqueta de calamarsons i gambes amb all tendre

Remolatxa, poma, cogombre i iogurt

Sopa de créixens, gingebre i xiitake

Barreja primaveral de bolets, verdura i fruita

Sopa d'espelta amb calamar, pèsols i cruixent de porro

Sandvitx vegetarià oriental

Bol de musclos amb vi amb picada de julivert i nous

Rossejat de fideus amb gambes de Palamós

Arròs negre de tempeh amb sojanesa de llima-llimona

Risotto d'espàrrecs verds amb secret ibèric a la planxa

Patates rostides farcides amb carn picada

Espàrrecs saltats amb pernil d'ànec, formatge blau i ou

Préssecs a la planxa, créixens i vinagreta de llima-llimona

Tallarines amb tomàquets rostits amb all, recuit de cabra i olives

Timbal de carpaccio de bacallà i amanida de mongetes blanques

Lluç amb salsa de coco

Pollastre Korma

Pernil rostit amb sucre glacejat

Vedella amb salsa d'ostres

Conill amb escamarlans i pinyons

Hamburguesa amb crema de ceps

Minestra de xai

Sardines a la planxa amb molles

Pedrers d'ànec amb gelea d'hibisc

Lluç farcit de musclos

Gambots confitats

Filet de bou a la brasa amb salsa criolla i patates al caliu

Pèsols amb botifarra negra

Trena farcida de crema d'ametlles, canyella, rom i panses

Maduixots amb llet de romaní i aranja

Gelat de nabius i llimona

Escuma de síndria amb móres i gelat de vainilla

Gelatina de cubalibre

Camionets de síndria amb gelat de vainilla

Cireres farcides de mascarpone amb sopa de nespres

Brownie de pistatxo amb ganache d'albercoc

Pastís gelat de mango

Quetzalcóatl: tòfones de llavors i espècies

Sorbet de meló i gingebre

Pinya a la planxa amb llima, iogurt i gerds

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto