Menú de carnaval. Celebrem-lo amb les millors receptes de la festa
Mercat / Al cistell
Cranc de mar
Bones sopes marineres
Mercat / Al cistell
Rosella
Llavors silvestres
Mercat / Al cistell
Garapinyada
L'ametlla més dolça
Mercat / Al cistell
Gall dindi
El pit natural
Mercat / Al cistell
Olives
Ben trencades...
Mercat / Al cistell
Llima
El cítric dels còctels
Mercat / Al cistell
Rom
Per als més pirates
Mercat / Al cistell
Escarola
L'enciam més hivernal
Mercat / Adreces gormandes
Llet Crua, pioners en formatge artesà
La botiga, al barri barceloní de Sants, destaca per oferir formatges amb la llet sense pasteuritzar
Mercat / Tant de gust
Hamburgueses
100% naturals
Mercat / Glop a Glop
Amb personalitat de la Conca de Barberà
Un Clos de Peguera, premi al millor vi de Catalunya
Fogons / bo i sa
Menú de febrer
Arriba la quaresma i Carme Ruscalleda en reinterpreta la cuina amb receptes de base tradicional, però reformulades amb enginy
Fogons
Dijous gras
Donem el tret de sortida a la festa més esbojarrada de l'any. Les rues i les disfresses són les protagonistes del carnaval, que també té un receptari propi. Gaudiu dels plaers de la carn i de la disbauxa abans no arribi la vella quaresma.
Fogons
Quinoa a la cuina
Primer va ser el vegetarianisme, després l'emergència de les cuines americanes, i, darrerament, la moda dels superaliments. La quinoa, petita llavor d'origen andí, és un dels aliments més valorats, en l'actualitat, pels atributs nutricionals.
Fogons / I per postres
No ve d'un pa!
Tres propostes molt panarres per gaudir de l'esmorzar, per picar a mitja tarda o per cloure un bon àpat
Sortim / Genis del Foc
Lluís Ristol
Ristol Viladecavalls
Aquest restaurant clàssic del Vallès Occidental ofereix, en paraules de qui el dirigeix, "cuina catalana pura i dura, amb algun toc de modernitat". Va començar fa més de cent anys com un parador a peu de carretera i des d'aleshores no ha deixat d'adaptar-se a cada època. Avui al capdavant hi ha la quarta generació de la família fundadora, que continua obrint nous projectes.
Sortim / A fons
Cerveseries on beure i menjar bé
Sortim / Restaurants
Vidra Gastronòmic
El peix, d'una altra manera
Sortim / Espai dels lectors
Del morro... a la cua!
El nostre assessor culinari, Pep Nogué, ens revela els secrets per triomfar als fogons: del porc, s'aprofita tot.
Opinió / Petits fours
Mestres cervesers
El nou fenomen impulsat per les 'birres' artesanes