Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu molt bé els bolets i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva, 3 min. Reserveu-los. Trossegeu els espàrrecs i salteu-los 5 min. Reserveu-los.
  2. Peleu la ceba i l’all, i renteu el porro, Piqueu-los. A la cassola on heu saltat els bolets, sofregiu-los amb una cullerada de mantega i dues cullerades d’oli d’oliva, 5 min.
  3. Incorporeu-hi l’arròs i una branqueta de farigola, i remeneu-ho 2 min. Mulleu-ho amb el vi blanc i, passat 1 min, afegiu-hi a poc a poc el brou d’au bullent, sense deixar de remenar. Deixeu-ho coure 15-18 min. A 10 min del final, incorporeu-hi els bolets saltats i els espàrrecs. Quan falti 1 min perquè estigui a punt, afegiu-hi la mantega restant i el parmesà. Remeneu-ho enèrgicament. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: