Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i feu-la bullir amb el brou; retireu-la a mitja cocció.
  2. Netegeu els espàrrecs i escaldeu-los uns segons al brou; refresqueu-los.
  3. Piqueu la ceba i l’all, i sofregiu-los en una paella, amb unes gotes d’oli d’oliva i dues cullerades de mantega. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi l’arròs i cuineu-ho 1 min.
  4. Mulleu-ho amb vi blanc i deixeu-ho 1 min abans de començar a mullar-ho, a poc a poc, amb el brou de verdures, que ha d’estar bullint. Continueu mullant-ho a poc a poc i remenant-ho
    constantment. Salpebreu-ho.
  5. Passats uns 7 min, afegiu-hi la carbassa i els espàrrecs de marge trossejats, reservant-ne alguns per decorar el plat.
  6. Cuineu l’arròs 14-16 min. Quan falti 1 min perquè estigui a punt, abaixeu el foc i afegiu-hi dues cullerades de mantega i el formatge d’ovella ratllat; remeneu-ho molt bé, perquè l’arròs quedi lligat i melós.
  7. Passeu els espàrrecs bladers reservats per la planxa. Serviu el risotto amb els espàrrecs reservats i empolseu-ho amb una mica de pebre vermell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: