Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ofegueu la ceba i els alls. Afegiu-hi el pernil tallat a daus petits.
  2. Netegeu les carxofes i trossegeu-les, deixeu-ne només el cor. Ofegueu-les.
  3. Afegiu-hi la ceba, els alls, el pernil salat i l’arròs i sofregiu-ho.
  4. Afegiu-hi a poc a poc el brou de verdures i espereu que l’arròs l’absorbeixi.
  5. Afegiu-hi el parmesà acabat de ratllar i espereu que l’arròs l’absorbeixi.
  6. Salpebreu-ho i decoreu-ho al gust (per exemple, amb una branqueta de julivert).

Una recepta del restaurant Dolç i salat

La Plana, 53. Tel. 93 661 60 80. Sant Boi de Llobregat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: