Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: sofregiu les verdures i les galeres. Afegiu-hi l’aigua i sal, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho. Reserveu-ne el brou per fer l’arròs. Obriu les galeres, rasqueu-ne la carn i guardeu-la en oli d’oliva. Això serà el que fareu servir al final de la cocció de l’arròs per fer-lo cremós. 
  2. Per al sofregit: netegeu i peleu la ceba i les carxofes i talleu-les a daus. Sofregiu-les a foc baix en una cassola amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi l’all i el julivert picats. Després, afegiu-hi l’arròs, sofregiu-lo un moment i aboqueu-hi la salsa de tomàquet i el brou de galeres. Deixeu-ho coure i aneu-hi afegint el brou a mesura que l’arròs el necessiti. 
  3. Quan l’arròs ja sigui cuit, afegiu-hi la carn de les galeres picada juntament amb un bon raig d’oli d’oliva. Amb això l’arròs tindrà consistència cremosa, en substitució del parmesà i la mantega. Una vegada hàgiu posat l’arròs al plat, poseu-hi les espardenyes obertes i fetes a planxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: