Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu, traieu les tripes i filetegeu els rogers; reserveu-ne els fetges i les espines per a la salsa. 
  2. Peleu les patates i els cirerols. Rostiu els caps i les espines dels rogers, flamegeu-los amb brandi i afegiu-hi una ceba, el porro, la pastanaga i el tomàquet madur tallat molt petit. Quan sigui cuit, cobriu-ho amb aigua i feu-ho coure 30 min. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  3. Assequeu els cirerols al forn 40 min a 80 ºC. Peleu i talleu una ceba de Figueres a la juliana molt fina. En una cassola tapada, ofegueu-la amb un raig d’oli d’oliva verge i el llorer. 
  4. Marqueu les patates senceres amb oli amb 3 grans d’all. Salteu els fetges dels rogers i afegiu-hi el seu fumet. Coeu-ho 5 min i tritureu-ho. Afegiu-ho a les patates perquè s’acabin de coure. Coeu els rogers en una paella antiadherent. 
  5. Poseu al mig del plat la ceba caiguda; al voltant, les patates glacejades i el tomàquet sec. Poseu a sobre els rogers i salseu-ho amb el fumet reduït. Col·loqueu-hi unes fulles de fonoll fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: