Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Renteu els pebrots, retireu-ne el capoll i les llavors i deixeu-los en remull en aigua calenta tota la nit. L’endemà retireu-ne la polpa i poseu-lo al morter, per a la picada. Escalfeu l’oli en una cassola i poseu-hi les llesques de pa a daurar. A continuació poseu-les al morter. Salpebreu el conill i poseu-lo a daurar en una cassola a foc suau. Un cop daurat retireu-lo i en el mateix oli, sofregiu la ceba, escorreu-la i poseu-la al morter, on hi teniu el pa. Al morter, afegiu-hi les ametlles, els alls i piqueu-ho tot molt bé fins que la barreja sigui ben fina. Deixateu aquesta pasta amb el vi blanc. Torneu a escalfar l’oli de la cassola i, quan comenci a fumejar, aboqueu-hi la picada, deixeu-la-hi sofregir 1 min i mulleu-la amb l’aigua necessària. Deixeu-ho bullir 2 min i poseu-hi el conill. Quan comenci a entendrir-se, afegiu-hi el bitxo i les patates esqueixades, i quan aquestes estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques ja cuites. El bitxo el podeu retirar si veieu que la salsa ja pica prou. La salsa ha de quedar més aviat lligada i una mica espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto