Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Renteu els pebrots, retireu-ne el capoll i les llavors i deixeu-los en remull en aigua calenta tota la nit. L’endemà retireu-ne la polpa i poseu-lo al morter, per a la picada. Escalfeu l’oli en una cassola i poseu-hi les llesques de pa a daurar. A continuació poseu-les al morter. Salpebreu el conill i poseu-lo a daurar en una cassola a foc suau. Un cop daurat retireu-lo i en el mateix oli, sofregiu la ceba, escorreu-la i poseu-la al morter, on hi teniu el pa. Al morter, afegiu-hi les ametlles, els alls i piqueu-ho tot molt bé fins que la barreja sigui ben fina. Deixateu aquesta pasta amb el vi blanc. Torneu a escalfar l’oli de la cassola i, quan comenci a fumejar, aboqueu-hi la picada, deixeu-la-hi sofregir 1 min i mulleu-la amb l’aigua necessària. Deixeu-ho bullir 2 min i poseu-hi el conill. Quan comenci a entendrir-se, afegiu-hi el bitxo i les patates esqueixades, i quan aquestes estiguin gairebé cuites, afegiu-hi les mongetes seques ja cuites. El bitxo el podeu retirar si veieu que la salsa ja pica prou. La salsa ha de quedar més aviat lligada i una mica espessa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto