Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al fumet: netegeu tots els ingredients, col·loqueu-los en una olla amb capacitat per a tres litres i aboqueuhi dos litres d’aigua. Quan arrenqui el bull, traieu-ne amb cura l’escumeta blanca que es forma i abaixeu el foc. Feu-ho coure 20-30 min. Coleu el fumet i reserveu-ho mantenint-lo calent per quan ho hàgim de fer servir.
  2. Prepareu l’allioli i reserveu-ho.
  3. Ratlleu el tomàquet i peleu i talleu a trossos molt petits els alls. Netegeu i talleu el julivert.
  4. Aboqueu una mica d’oli a la paella, la quantitat justa perquè cobreixi finament la superfície. Quan estigui calent, fregiu-hi les gambes lleugerament i reserveu-les. Tot seguit, poseu-hi
  5. els fideus i remeneu-los amb una cullera de fusta fins que es torrin.
  6. Escalfeu el fumet fins que bulli.
  7. Aboqueu el tomàquet, els alls i el julivert a la paella dels fideus. Remeneu-ho amb la cullera de fusta 1 min. Aboqueu-hi el fumet de peix bullent (uns 3/4 de litre o un litre), remeneu-ho i deixeu que es cogui a foc mitjà el temps que indiquen els fideus (uns 8 min) o bé fins que s’evapori tot el fumet de peix. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
  8. Si veieu que els fideus s’assequen massa, podeu afegir-hi una mica més de fumet. Veureu que els fideus s’aixequen; aleshores afegiu-hi les gambes i serviu-ho acompanyat de l’allioli.

CONSELL

Si els fideus no s’aixequen prou, li podem donar un cop de forn al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Taller de dolços d'estiu

En aquest taller aprendreu a fer dolços aprofitant aquelles fruites tan refrescants de la temporada d’estiu....

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto