Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous.
  2. Demaneu ajuda a un adult per abocar, en una paella antiadherent amb un raig d’oli, l’equivalent a un ou. Deixeu-ho quallar i gireu-ho amb una espàtula, perquè qualli per l’altre costat. Ha de quedar una truita fina, però no transparent. Tampoc ha de quedar molt cuita, perquè serà més difícil d’enrotllar.
  3. Estireu plàstic film sobre la taula. Perquè sigui més fàcil, mulleu la taula amb unes gotes d’aigua i el plàstic film s’hi adherirà de seguida.
  4. Poseu la truita freda a sobre del film. Unteu-lo amb una capa de formatge, sense arribar a les vores. Per sobre, poseu-hi unes quantes fulles d’espinacs, ben netes, seques i sense el tronc, i acabeu-ho amb unes làmines de salmó.
  5. Enrotlleu la truita, ajudant-nos del plàstic film. Us ha de quedar d’una forma semblant a un caramel, ben enrotllat.
  6. Poseu les truites a la nevera, 2 h, perquè agafin la forma.
  7. Passat aquest temps, talleu-les com si fossin una barra de pa, unteu-les amb oli i arrebosseu-les amb el sèsam torrat.

El consell

El salmó queda boníssim si hi poseu una mica d’anet. Si us agraden les herbes aromàtiques, proveu d’afegir-ne un polsim dins el rotlle.

Penseu en aquests rotlles quan tingueu convidats a casa. Els podeu servir com a aperitiu. Segur que tots quedaran impressionats!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto