Què cuinar La Vanguardia

Sabors de l'Horta 2016

Plat elaborat amb els productes del Parc Agrari

Plat elaborat amb els productes del Parc Agrari

Un any més, el Producte Fresc del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i diversos restauradors de la comarca tornen a ser els protagonistes de Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, una iniciativa gastronòmica que promou el consum de productes locals i de proximitat.

La temporada anterior ja formaven part del projecte 33 restaurants, i aquest any ja són 42 els establients que opten per les propostes culinàries elaborades a partir dels productes cultivats al Baix Llobregat. Aquests productes disposen de l'etiqueta 'Producte Fresc del Parc Agrari', distintiu que en certifica la frescor, proximitat, qualitat i temporalitat.

La iniciativa Sabors de l'Horta és una bona oportunitat per conèixer la qualitat gastronòmica que s'amaga rere les cuines del Baix Llobregat. A l'edició d'enguany, als productes com la Carxofa Prat s'hi afegeixen les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i verdures cultivades en l'àmbit del Parc Agrari. 

MÉS INFORMACIÓ

Fulletó i Guia de restaurants
Producte fresc

Sabors de l'Horta
Turisme Baix Llobregat

Diversos municipis del Baix Llobregat

Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto