Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de foie gras: escalfeu la nata amb el foie. Deixeu que bulli 1 min i tritureu-ho ben fi, passant la crema per un colador de malla. Torneu-ho a escalfar fins que quedi una crema espessa.
  2. Salteu els bolets nets i tallats amb els alls tendres en una paella amb una mica d’oli. Salpebreu-ho.
  3. Poseu un parell de cullerades de crema de foie a cada plat fent petites llàgrimes, afegiu-hi els bolets, el porradell, sal de Maldon i el pernil.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: