Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Entreu en acció

1. Escaliveu les albergínies i els pebrots verds al forn. Una vegada cuits, tapeu-los uns minuts perquè s'estovin i es pelin amb més facilitat.

2. Peleu-los, traieu-ne les granes i talleu-los a tires.

3. Amaniu-los amb sal i oli d'oliva, reserveu-los.

Enllestiu el plat

4. Munteu els sandvitxos. Poseu al damunt de les llesques de pa l'albergínia i el pebrot escalivats i el pit d'indiot cuit, i tapeu-ho amb l'altra llesca de pa integral.

(El pit d'indiot cuit el podeu trobar a qualsevol xarcuteria, però si el voleu fer vosaltres mateixos necessitareu un bon pit d'indiot, sal, pebre blanc, 100 ml de vi blanc i herbes aromàtiques. Salpebreu el pit i poseu-lo en un cassó amb el vi blanc i les herbes aromàtiques, i cobriu-lo amb aigua freda. Poseu-lo a coure a foc lent, sense que arribi a bullir, 2 h. Una vegada cuit, traieu-lo de l'aigua i refredeu-lo. Una vegada fred, el podeu tallar como si es tractés d'un embotit.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto