Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: bulliu la llet amb la canyella i les pells de cítrics. Blanquegeu el sucre, els rovells i la Maizena. Barregeu les dues preparacions anteriors. Coleu-ho i deixeu-ho bullir fins que s’espesseixi, retireu-ho i afegiu-hi la gelatina remullada i escorreguda. Col·loqueu-ho dins d’uns motlles, deixeu-los refredar i talleu-los a la mida de les postres.
  2. Per als encenalls: barregeu la farina, les clares, el sucre i l’aigua i deixeu-ho reposar a la nevera. Feu tires primes i llargues damunt d’un silpat, empolseu-hi l’ametlla i coeu-ho al forn a 180 ºC fins que es dauri. Retireu-ho i, encara calent, amb una espàtula, doneu-li forma d’espiral. Deixeu-ho refredar.
  3. Per al bany de xocolata: desfeu la xocolata al bany maria, afegiu-hi la mantega i emulsioneu-ho bé. Banyeu-hi els encenalls i deixeu-los refredar sobre un paper sulfurat a temperatura ambient.
  4. Per al caramel: sobre un silpat, cremeu el sucre amb un bufador o una pala de cremar. Reserveu-ne els cristalls. Talleu un rectangle de crema de 8 cm per 2 cm, claveu-hi els cristalls, i col·loqueu-lo dins dels encenalls.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto