Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema: bulliu la llet amb la canyella i les pells de cítrics. Blanquegeu el sucre, els rovells i la Maizena. Barregeu les dues preparacions anteriors. Coleu-ho i deixeu-ho bullir fins que s’espesseixi, retireu-ho i afegiu-hi la gelatina remullada i escorreguda. Col·loqueu-ho dins d’uns motlles, deixeu-los refredar i talleu-los a la mida de les postres.
  2. Per als encenalls: barregeu la farina, les clares, el sucre i l’aigua i deixeu-ho reposar a la nevera. Feu tires primes i llargues damunt d’un silpat, empolseu-hi l’ametlla i coeu-ho al forn a 180 ºC fins que es dauri. Retireu-ho i, encara calent, amb una espàtula, doneu-li forma d’espiral. Deixeu-ho refredar.
  3. Per al bany de xocolata: desfeu la xocolata al bany maria, afegiu-hi la mantega i emulsioneu-ho bé. Banyeu-hi els encenalls i deixeu-los refredar sobre un paper sulfurat a temperatura ambient.
  4. Per al caramel: sobre un silpat, cremeu el sucre amb un bufador o una pala de cremar. Reserveu-ne els cristalls. Talleu un rectangle de crema de 8 cm per 2 cm, claveu-hi els cristalls, i col·loqueu-lo dins dels encenalls.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mar

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

28 mar

Taller 'L'amanida perfecta'

Si t’agraden les amanides i vols descobrir com preparar-ne de mil maneres originals, el 28 de febrer es realitza...

29-30 mar

Taller de tagins

En aquest taller aprendreu a fer tagins, un plat típic del nord d'Àfrica, de la mà d'Aina Mir. Aquests...

30 mar

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto