Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els porros i talleu-los en bastons de 7-8 cm de llarg. Emboliqueu-los amb paper d’alumini i reserveu-los.
  2. Emboliqueu els pebrots amb paper d’alumini, amb un raig d’oli d’oliva, i coeu-los a la graella. No oblideu girar-los, de tant en tant. Feu el mateix amb els porros.
  3. Netegeu les sardines eliminant-ne l’espina central i reserveu-les. Quan els pebrots i els porros estiguin rostits, traieu-los del foc i peleu els pebrots, quan es refredin una mica.
  4. Coeu les sardines a la graella.
  5. Mentrestant, prepareu un sofregit amb l’all picat, l’all tendre i els espàrrecs, tallats a rodanxes fines.
  6. Serviu els porros escalivats, acompanyats amb els pebrots a tires. A sobre, col·loqueu-hi les sardines, i regueu-ho amb el sofregit d’alls.

Consell:

Per gaudir plenament d’aquest plat, elimineu les espines centrals petites de les sardines, amb l’ajuda d’unes pinces especials.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: