Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba picada fina, fins que ens quedi com una compota.
  2. Per un altre costat, escaldeu el tomàquet, peleu-lo i retireu-ne les llavors. Piqueu-lo fi.
  3. En una cassola, poseu l’all picat ben fi amb un raig d’oli fred i deixeu-ho escalfar. Incorporeu-hi el tomàquet anterior, una punta de sal i una punta de sucre i deixeu-ho coure fins que perdi gairebé tota l’aigua. Després, incorporeu-lo a la ceba i deixeu-lo sofregir tot junt 10 min.
  4. Per a la crema d’all escalivat: escaliveu la cabeça d’all al forn tot sencer. Quan estigui, deixeu-lo refredar, talleu-li la punta i espremeu-lo: ens sortirà la polpa. Barregeu-lo amb la nata i deixeu-lo coure. Rectifiqueu-ho de sal i coleu-lo.
  5. En una paella ben calenta poseu les sipietes, i quan hagin passat 30 s afegiu-hi un raig d’oli. Al cap de 30 s, gireu-les i deixeu-les coure 30 s més. Saleu-les.
  6. Poseu una base de sofregit, que haureu posat al punt de sal, en un plat, les sipietes a sobre i pel costat la crema d’all escalivat. Decoreu-ho amb un parell de fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto