Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba picada fina, fins que ens quedi com una compota.
  2. Per un altre costat, escaldeu el tomàquet, peleu-lo i retireu-ne les llavors. Piqueu-lo fi.
  3. En una cassola, poseu l’all picat ben fi amb un raig d’oli fred i deixeu-ho escalfar. Incorporeu-hi el tomàquet anterior, una punta de sal i una punta de sucre i deixeu-ho coure fins que perdi gairebé tota l’aigua. Després, incorporeu-lo a la ceba i deixeu-lo sofregir tot junt 10 min.
  4. Per a la crema d’all escalivat: escaliveu la cabeça d’all al forn tot sencer. Quan estigui, deixeu-lo refredar, talleu-li la punta i espremeu-lo: ens sortirà la polpa. Barregeu-lo amb la nata i deixeu-lo coure. Rectifiqueu-ho de sal i coleu-lo.
  5. En una paella ben calenta poseu les sipietes, i quan hagin passat 30 s afegiu-hi un raig d’oli. Al cap de 30 s, gireu-les i deixeu-les coure 30 s més. Saleu-les.
  6. Poseu una base de sofregit, que haureu posat al punt de sal, en un plat, les sipietes a sobre i pel costat la crema d’all escalivat. Decoreu-ho amb un parell de fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto