Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Sofregiu la ceba picada fina, fins que ens quedi com una compota.
  2. Per un altre costat, escaldeu el tomàquet, peleu-lo i retireu-ne les llavors. Piqueu-lo fi.
  3. En una cassola, poseu l’all picat ben fi amb un raig d’oli fred i deixeu-ho escalfar. Incorporeu-hi el tomàquet anterior, una punta de sal i una punta de sucre i deixeu-ho coure fins que perdi gairebé tota l’aigua. Després, incorporeu-lo a la ceba i deixeu-lo sofregir tot junt 10 min.
  4. Per a la crema d’all escalivat: escaliveu la cabeça d’all al forn tot sencer. Quan estigui, deixeu-lo refredar, talleu-li la punta i espremeu-lo: ens sortirà la polpa. Barregeu-lo amb la nata i deixeu-lo coure. Rectifiqueu-ho de sal i coleu-lo.
  5. En una paella ben calenta poseu les sipietes, i quan hagin passat 30 s afegiu-hi un raig d’oli. Al cap de 30 s, gireu-les i deixeu-les coure 30 s més. Saleu-les.
  6. Poseu una base de sofregit, que haureu posat al punt de sal, en un plat, les sipietes a sobre i pel costat la crema d’all escalivat. Decoreu-ho amb un parell de fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto