Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una casola, ofegueu les verdures, excpete els espàrrecs, i els bolets, tallats de manera aleatòria. 
  2. Quan la verdura s'estovi, afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho coure 15-20 min. 
  3. Afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure 5 min més, salpebreu-ho i serviu-ho, acompanyat de tires d'espàrrec. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: