Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu a foc lent la burrata amb la nata líquida. Afegiu-hi sal fina i pebre negre acabat de moldre.
  2. Tritureu-ho amb el túrmix i passeu-ho per un colador sense pressionar gaire. Reserveu la sopa en fred.
  3. Talleu cubs de síndria i punxeu-los amb escuradents. Disposeu la sopa en uns bols amb la síndria a dins, una gota de crema balsàmica, unes gotes d’oli d’oliva i unes fulles trencades d’alfàbrega.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: