Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Per a la sopa: talleu la beina de vainilla longitudinalment, raspeu-ne les llavors amb un ganivet petit afilat i poseu beina i llavors en un cassó amb la llet a bullir. A part, bateu els rovells amb el sucre i el cafè fins que s’emblanqueixin i augmentin de volum. Quan la llet bulli, aboqueu-la sobre els rovells batuts. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.

Per als carquinyolis: barregeu la farina, l’ou batut, el sucre, les ametlles, el llevat i l’aigua. Pasteu-ho fins que la pasta no s’enganxi a les mans. Feu la forma de dues barres i poseu-les en una safata de forn folrada amb paper parafinat. Feu coure les barres 10 min a 180 ºC. Talleu-les amb un ganivet esmolat en llesques fines, protegint-vos de l’escalfor amb un drap. Torneu a enfornar les llesques 10 min.

Muntatge: disposeu la crema en bols individuals i poseu-hi un parell de carquinyolis a cada un perquè es vagin remullant. Ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto