Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la sopa: talleu la beina de vainilla longitudinalment, raspeu-ne les llavors amb un ganivet petit afilat i poseu beina i llavors en un cassó amb la llet a bullir. A part, bateu els rovells amb el sucre i el cafè fins que s’emblanqueixin i augmentin de volum. Quan la llet bulli, aboqueu-la sobre els rovells batuts. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.

Per als carquinyolis: barregeu la farina, l’ou batut, el sucre, les ametlles, el llevat i l’aigua. Pasteu-ho fins que la pasta no s’enganxi a les mans. Feu la forma de dues barres i poseu-les en una safata de forn folrada amb paper parafinat. Feu coure les barres 10 min a 180 ºC. Talleu-les amb un ganivet esmolat en llesques fines, protegint-vos de l’escalfor amb un drap. Torneu a enfornar les llesques 10 min.

Muntatge: disposeu la crema en bols individuals i poseu-hi un parell de carquinyolis a cada un perquè es vagin remullant. Ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto