Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el brou al foc. Quan bulli, tireu-hi els galets i deixeu-ho coure 4 min. Tot seguit, afegiu-hi les herbes aromàtiques, deixeu-ho bullir 2 min més i apagueu el foc.
  2. Netegeu les llenegues tallant-ne la part del peu, on hi ha la terra. Renteu-les amb compte, per evitar que el sabor del bolet desaparegui.
  3. Poseu una olla amb un raig d’oli al foc. Incorporeu-hi les llenegues tallades a làmines i remeneu-ho. Afegiu-hi el tofu tallat a daus petits.
  4. Aboqueu-ho a la sopa de galets i deixeu-ho coure 3 min a foc suau.
  5. Tot seguit, tireu-hi l’all laminat ben fi, la ceba tendra tallada finament i diluïu el miso amb un xic de brou de la mateixa sopa. Poseu-ho al punt de sal i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: