Preparació
- Per al pa de pessic: barregeu els rovells amb la meitat del sucre, la farina i els maduixots tallats a daus petits. Munteu les clares a punt de neu amb la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja anterior.
- Poseu-ho en una plata de forn untada amb mantega i farina. Coeu-ho 30 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar. Talleu-ne petites circumferències amb un tallapastes.
- Per als maduixots: talleu la meitat dels maduixots i poseu-los en un bol. Poseu els altres maduixots dins el robot de cuina, juntament amb el sucre i les gotes de vinagre, i tritureu-ho fins que quedi una sopa fina.
- Amaniu els maduixots que heu tallat prèviament amb la sopa. Emplateu-ho col·locant en un plat soper el pa de pessic al fons; al voltant, els maduixots macerats amb la sopa, i, al damunt, una bola de gelat de vinagre (compreu-lo bo i fet).
- Muntatge: decoreu-ho amb un cristall d’isomalt; poseu la pols de sucre isomalt en fulles de silicona i enforneu-ho entre 3 i 5 min a 120 ºC, fins que cristal·litzi.