Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’api, les fulles de llorer, l’os de pernil, la ceba, l’aigua i el pebre en una cassola grossa a foc lent, 1 h i 30 min.
  2. Afegiu-hi els pèsols i feu-ho coure a foc lent 30 min.
  3. Traieu l’os de pernil de la cassola i els trossos de pernil que hagin quedat.
  4. Retireu les fulles de llorer
  5. Barregeu-ho amb una Thermomix o un túrmix fins a tenir una crema suau.
  6. Torneu-ho a posar a la cassola i afegiu-hi els trossos de pernil.
  7. Escalfeu-ho per servir-ho. Serviu-ho amb pa fresc (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: