Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per pelar fàcilment els tomàquets, primer els heu d’escaldar. Feu-los una creu a la base i demaneu ajuda a un adult per posar aigua a bullir en un cassó. Amb l’ajut d’una escumadora, poseu-hi els tomàquets, amb molta cura de no cremar-vos. Compteu 30 s i traieu-los.
  2. Poseu els tomàquets dins d’un recipient amb aigua ben freda, peleu-los i talleu-los.
  3. Poseu-los al vas de la batedora, amb un parell de fulles d’alfàbrega i la síndria, tallada menuda i sense llavors. Tritureu-ho bé, amb un bon raig d’oli d’oliva i un pessic de sal.
  4. Amb l’ajut d’unes tisores, talleu les altres fulles d’alfàbrega.
  5. Serviu la sopa acompanyada amb les fulles d’alfàbrega picades i una culleradeta de formatge d’untar.

El consell

  • Si voleu que el plat quedi encara més espectacular, feu boletes amb el formatge d’untar i arrebosseu-les amb sèsam. Quan serviu la sopa, poseu-les a sobre i acabeu-les amb les fulles d’alfàbrega picades.
  • Si no teniu formatge d’untar, podeu acompanyar la sopa amb una mica de iogurt batut.
  • Si us agrada la sopa amb crostonets, animeu-vos a posar-hi trossos de síndria tallada a dauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: