Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per pelar fàcilment els tomàquets, primer els heu d’escaldar. Feu-los una creu a la base i demaneu ajuda a un adult per posar aigua a bullir en un cassó. Amb l’ajut d’una escumadora, poseu-hi els tomàquets, amb molta cura de no cremar-vos. Compteu 30 s i traieu-los.
  2. Poseu els tomàquets dins d’un recipient amb aigua ben freda, peleu-los i talleu-los.
  3. Poseu-los al vas de la batedora, amb un parell de fulles d’alfàbrega i la síndria, tallada menuda i sense llavors. Tritureu-ho bé, amb un bon raig d’oli d’oliva i un pessic de sal.
  4. Amb l’ajut d’unes tisores, talleu les altres fulles d’alfàbrega.
  5. Serviu la sopa acompanyada amb les fulles d’alfàbrega picades i una culleradeta de formatge d’untar.

El consell

  • Si voleu que el plat quedi encara més espectacular, feu boletes amb el formatge d’untar i arrebosseu-les amb sèsam. Quan serviu la sopa, poseu-les a sobre i acabeu-les amb les fulles d’alfàbrega picades.
  • Si no teniu formatge d’untar, podeu acompanyar la sopa amb una mica de iogurt batut.
  • Si us agrada la sopa amb crostonets, animeu-vos a posar-hi trossos de síndria tallada a dauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto