Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per pelar fàcilment els tomàquets, primer els heu d’escaldar. Feu-los una creu a la base i demaneu ajuda a un adult per posar aigua a bullir en un cassó. Amb l’ajut d’una escumadora, poseu-hi els tomàquets, amb molta cura de no cremar-vos. Compteu 30 s i traieu-los.
  2. Poseu els tomàquets dins d’un recipient amb aigua ben freda, peleu-los i talleu-los.
  3. Poseu-los al vas de la batedora, amb un parell de fulles d’alfàbrega i la síndria, tallada menuda i sense llavors. Tritureu-ho bé, amb un bon raig d’oli d’oliva i un pessic de sal.
  4. Amb l’ajut d’unes tisores, talleu les altres fulles d’alfàbrega.
  5. Serviu la sopa acompanyada amb les fulles d’alfàbrega picades i una culleradeta de formatge d’untar.

El consell

  • Si voleu que el plat quedi encara més espectacular, feu boletes amb el formatge d’untar i arrebosseu-les amb sèsam. Quan serviu la sopa, poseu-les a sobre i acabeu-les amb les fulles d’alfàbrega picades.
  • Si no teniu formatge d’untar, podeu acompanyar la sopa amb una mica de iogurt batut.
  • Si us agrada la sopa amb crostonets, animeu-vos a posar-hi trossos de síndria tallada a dauets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Fruita

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto