Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els tomàquets i trossegeu-los. Poseu-los en una trituradora, feu-ne puré i coleu-ho. Afegiu-hi l’oli, sal, la llimona i el tabasco i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  2. Reserveu-ho a la nevera just fins al moment de servir-ho.
  3. Trinxeu el porradell a petites rodanxes i barregeu-lo amb l’oli d’oliva; deixeu-ho així 3 o 4 h.
  4. Just abans de servir-ho, peleu i talleu l’alvocat a petits cubs.
  5. Passeu les gambes per la planxa senceres o pelades, just per marcar-les.
  6. Obriu els musclos al vapor i serviu-ho en un plat fondo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto