Aquesta proposta ideada per la Cuina de l'Empordanet i la DO Empordà uneix 4 restaurants de l'Empordà (Sa Punta, Casamar, Bo.TiC i La Calèndula) amb 4 restaurants de Barcelona (Gaig, Fermí Puig, Petit Comitè i Semproniana). L'objectiu és difondre la cultura gastronòmica i vinícola de l'Empordà a la Ciutat Comtal. Cada menú porta el nom de dos xefs i inclou un maridatge fet amb vins de l'Empordà. El primer sopar és el dia 8 de març, a càrrec del restaurant Gaig i amb el restaurant Sa Punta com a convidat. El 15 de març és el torn del restaurant Fermí Puig, que comptarà amb la presència del xef del Casamar. El sopar del 5 d'abril congrega les cuineres Ada Parellada i Iolanda Bustos, mentre que el Petit Comitè, amb Nandu Jubany al capdavant, i el Bo.TiC tanquen aquesta iniciativa el dia 12 d'abril. Per reservar taula, contacteu directament amb els restaurants barcelonins.