Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopars Empordanesos a 4 mans 2018

El restaurant Gaig acull el primer sopar d'aquesta iniciativa

El restaurant Gaig acull el primer sopar d'aquesta iniciativa FOTO Restaurant Gaig

Aquesta proposta ideada per la Cuina de l'Empordanet i la DO Empordà uneix 4 restaurants de l'Empordà (Sa Punta, Casamar, Bo.TiC i La Calèndula) amb 4 restaurants de Barcelona (Gaig, Fermí Puig, Petit Comitè i Semproniana). L'objectiu és difondre la cultura gastronòmica i vinícola de l'Empordà a la Ciutat Comtal. Cada menú porta el nom de dos xefs i inclou un maridatge fet amb vins de l'Empordà. El primer sopar és el dia 8 de març, a càrrec del restaurant Gaig i amb el restaurant Sa Punta com a convidat. El 15 de març és el torn del restaurant Fermí Puig, que comptarà amb la presència del xef del Casamar. El sopar del 5 d'abril congrega les cuineres Ada Parellada i Iolanda Bustos, mentre que el Petit Comitè, amb Nandu Jubany al capdavant, i el Bo.TiC tanquen aquesta iniciativa el dia 12 d'abril. Per reservar taula, contacteu directament amb els restaurants barcelonins.

PREU
55-70 €

MÉS INFORMACIÓ

Plaça de Catalunya

Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: