Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el got les llimones sense llavors i ben pelades, els albercocs i el sucre. Programeu 30 s, velocitat 7.
  2. Afegiu-hi el gel i programeu 1 min, velocitat progressiva 5-10.
  3. Introduïu l'espàtula pel broc i moveu-la de dreta a esquerra per aconseguir una trituració uniforme amb una textura homogènia. Ha de quedar com una crema espessa.
  4. Aboqueu la preparació en copes i serviu-ho immediatament.

Nota:

Si el sorbet quedés líquid, afegiu-hi més gel i tritureu-ho durant 30 s a la mateixa velocitat. Si estigués molt dens, afegiu-hi un cubilet de líquid (suc, aigua, etc.).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto