Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quan es retira l'espina lateral del sorell i la central, és un peix òptim per a escabetxos i farcits i per condimentar els brous bàsics. 

Preparació

  1. Netegeu el peix i, a continuació, saleu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli calent. Reserveu-lo en una cassola de fang.
  2. Poseu una altra cassola de terrissa al foc amb el got d’oli, afegiu-hi els grans d’all trinxats i, quan siguin rossos, tireu-hi mitja culleradeta de pebre vermell dolç, uns grans de pebre negre, el llorer, la farigola i el julivert picat.
  3. Incorporeu-hi el got de vinagre i el got de vi blanc. Deixeu-ho coure a foc mitjà, 10-15 min. Quan l’escabetx ja estigui fet, retireu-lo del foc.
  4. Cobriu el peix amb l’escabetx. És important que quedi ben cobert. El millor és deixar-lo reposar d’un dia per l’altre a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto