Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessaleu la tripa de bacallà amb abundant aigua freda durant un parell d’hores. Traieu-li el tel de color fosc i talleu-la a daus regulars.
  2. Feu coure el suc dels cigrons i l'espina de bacallà 10 min a foc mitjà. Coleu-ho.
  3. Peleu les patates i feu-ne 20 boles de mida mitjana, un xic més grosses que els cigrons.
  4. Peleu els alls i tritureu-los juntament amb l’oli. Poseu-los en una cassola de ferro colat al foc, reserveu-ne una cullerada per a la picada.
  5. Quan comencin a agafar color, tireu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure lentament que es concentri bé. Saleu-ho.
  6. Tireu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi el pebrot tallat ben menut i deixeu-ho coure 1 min. Incorporeu-hi el suc de cigrons i bacallà i les patates, i deixeu-ho coure 5 min.
  7. Quan les patates siguin mig cuites, afegiu-hi els cigrons cuits i la tripa de bacallà. Deixeu-ho coure 7 o 8 min a foc mitjà. Saleu-ho.
  8. Feu una picada amb l’all, la polpa de nyora, les fulles de julivert, la pell de bacallà i un cassó del suc de la cocció. Tireu-ho a la cassola i deixeu acabar de coure el conjunt 2 min més. Comproveu-ne el punt de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto