Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessaleu la tripa de bacallà amb abundant aigua freda durant un parell d’hores. Traieu-li el tel de color fosc i talleu-la a daus regulars.
  2. Feu coure el suc dels cigrons i l'espina de bacallà 10 min a foc mitjà. Coleu-ho.
  3. Peleu les patates i feu-ne 20 boles de mida mitjana, un xic més grosses que els cigrons.
  4. Peleu els alls i tritureu-los juntament amb l’oli. Poseu-los en una cassola de ferro colat al foc, reserveu-ne una cullerada per a la picada.
  5. Quan comencin a agafar color, tireu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure lentament que es concentri bé. Saleu-ho.
  6. Tireu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi el pebrot tallat ben menut i deixeu-ho coure 1 min. Incorporeu-hi el suc de cigrons i bacallà i les patates, i deixeu-ho coure 5 min.
  7. Quan les patates siguin mig cuites, afegiu-hi els cigrons cuits i la tripa de bacallà. Deixeu-ho coure 7 o 8 min a foc mitjà. Saleu-ho.
  8. Feu una picada amb l’all, la polpa de nyora, les fulles de julivert, la pell de bacallà i un cassó del suc de la cocció. Tireu-ho a la cassola i deixeu acabar de coure el conjunt 2 min més. Comproveu-ne el punt de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

27 jun

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

27 jun

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto