Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessaleu la tripa de bacallà amb abundant aigua freda durant un parell d’hores. Traieu-li el tel de color fosc i talleu-la a daus regulars.
  2. Feu coure el suc dels cigrons i l'espina de bacallà 10 min a foc mitjà. Coleu-ho.
  3. Peleu les patates i feu-ne 20 boles de mida mitjana, un xic més grosses que els cigrons.
  4. Peleu els alls i tritureu-los juntament amb l’oli. Poseu-los en una cassola de ferro colat al foc, reserveu-ne una cullerada per a la picada.
  5. Quan comencin a agafar color, tireu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure lentament que es concentri bé. Saleu-ho.
  6. Tireu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi el pebrot tallat ben menut i deixeu-ho coure 1 min. Incorporeu-hi el suc de cigrons i bacallà i les patates, i deixeu-ho coure 5 min.
  7. Quan les patates siguin mig cuites, afegiu-hi els cigrons cuits i la tripa de bacallà. Deixeu-ho coure 7 o 8 min a foc mitjà. Saleu-ho.
  8. Feu una picada amb l’all, la polpa de nyora, les fulles de julivert, la pell de bacallà i un cassó del suc de la cocció. Tireu-ho a la cassola i deixeu acabar de coure el conjunt 2 min més. Comproveu-ne el punt de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto