Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessaleu la tripa de bacallà amb abundant aigua freda durant un parell d’hores. Traieu-li el tel de color fosc i talleu-la a daus regulars.
  2. Feu coure el suc dels cigrons i l'espina de bacallà 10 min a foc mitjà. Coleu-ho.
  3. Peleu les patates i feu-ne 20 boles de mida mitjana, un xic més grosses que els cigrons.
  4. Peleu els alls i tritureu-los juntament amb l’oli. Poseu-los en una cassola de ferro colat al foc, reserveu-ne una cullerada per a la picada.
  5. Quan comencin a agafar color, tireu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho coure lentament que es concentri bé. Saleu-ho.
  6. Tireu-hi el vi i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi el pebrot tallat ben menut i deixeu-ho coure 1 min. Incorporeu-hi el suc de cigrons i bacallà i les patates, i deixeu-ho coure 5 min.
  7. Quan les patates siguin mig cuites, afegiu-hi els cigrons cuits i la tripa de bacallà. Deixeu-ho coure 7 o 8 min a foc mitjà. Saleu-ho.
  8. Feu una picada amb l’all, la polpa de nyora, les fulles de julivert, la pell de bacallà i un cassó del suc de la cocció. Tireu-ho a la cassola i deixeu acabar de coure el conjunt 2 min més. Comproveu-ne el punt de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto