Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En una cassola, poseu la llet, l’arròs, el canonet de canyella i la pela de llimona. És molt important que la pela no tingui la part blanca que cobreix el fruit, perquè quedaria molt amarg.
  2. Coeu-ho, a foc suau, 45 min. Heu d’anar remenant-ho cada 5 min perquè no s’enganxi.
  3. Poseu-hi el sucre i coeu-ho 10 min més.
  4. Retireu la canyella i la llimona i deixeu-ho refredar.
  5. Amb l’ajuda de dues culleres, feu croquetes d’arròs, per donar-hi forma de sushi.
  6. Renteubé les pomes i demaneu a un adult que, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un ganivet esmolat, les talli a làmines ben finetes.
  7. Peleu les taronges i talleu-les a làmines ben fines.
  8. Per muntar el sushi, agafeu les croquetes d’arròs com a base i per sobre col·loqueu-hi una làmina de poma ouna de taronja.
  9. Si no us el mengeu de seguida, heu de tenir cura de ruixar la poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’enfosqueixi.

El consell

  • Aquest sushi d’arròs amb llet també queda molt bo amb pinya. Demaneu a un adult que, amb l’ajut d’una mandolina, talli làmines primes de pinya. Després, poseu-les per sobre de les croquetes d’arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: