Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En una cassola, poseu la llet, l’arròs, el canonet de canyella i la pela de llimona. És molt important que la pela no tingui la part blanca que cobreix el fruit, perquè quedaria molt amarg.
  2. Coeu-ho, a foc suau, 45 min. Heu d’anar remenant-ho cada 5 min perquè no s’enganxi.
  3. Poseu-hi el sucre i coeu-ho 10 min més.
  4. Retireu la canyella i la llimona i deixeu-ho refredar.
  5. Amb l’ajuda de dues culleres, feu croquetes d’arròs, per donar-hi forma de sushi.
  6. Renteubé les pomes i demaneu a un adult que, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un ganivet esmolat, les talli a làmines ben finetes.
  7. Peleu les taronges i talleu-les a làmines ben fines.
  8. Per muntar el sushi, agafeu les croquetes d’arròs com a base i per sobre col·loqueu-hi una làmina de poma ouna de taronja.
  9. Si no us el mengeu de seguida, heu de tenir cura de ruixar la poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’enfosqueixi.

El consell

  • Aquest sushi d’arròs amb llet també queda molt bo amb pinya. Demaneu a un adult que, amb l’ajut d’una mandolina, talli làmines primes de pinya. Després, poseu-les per sobre de les croquetes d’arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto