Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. En una cassola, poseu la llet, l’arròs, el canonet de canyella i la pela de llimona. És molt important que la pela no tingui la part blanca que cobreix el fruit, perquè quedaria molt amarg.
  2. Coeu-ho, a foc suau, 45 min. Heu d’anar remenant-ho cada 5 min perquè no s’enganxi.
  3. Poseu-hi el sucre i coeu-ho 10 min més.
  4. Retireu la canyella i la llimona i deixeu-ho refredar.
  5. Amb l’ajuda de dues culleres, feu croquetes d’arròs, per donar-hi forma de sushi.
  6. Renteubé les pomes i demaneu a un adult que, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un ganivet esmolat, les talli a làmines ben finetes.
  7. Peleu les taronges i talleu-les a làmines ben fines.
  8. Per muntar el sushi, agafeu les croquetes d’arròs com a base i per sobre col·loqueu-hi una làmina de poma ouna de taronja.
  9. Si no us el mengeu de seguida, heu de tenir cura de ruixar la poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’enfosqueixi.

El consell

  • Aquest sushi d’arròs amb llet també queda molt bo amb pinya. Demaneu a un adult que, amb l’ajut d’una mandolina, talli làmines primes de pinya. Després, poseu-les per sobre de les croquetes d’arròs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Làctics

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto